12 livsregler : ett motgift mot kaos (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
419
Utgivningsdatum
2019-04-10
Förlag
Mondial
Översättare
Helena Sjöstrand Svenn, Anna Olsson, Ulrika Junker Miranda
Originaltitel
12 Rules for Life: An Antidote to Chaos
Dimensioner
210 x 135 x 30 mm
Vikt
550 g
SAB
Dokb,Dg
ISBN
9789188919106

12 livsregler : ett motgift mot kaos

(18 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-04-10
147
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vad behöver alla i den moderna världen veta?

Psykologen Jordan B. Peterson har influerat miljontals människor över hela världen med sina utmanande och originella tankar om de största frågorna och han har gjort det genom att prata om ämnen från Bibeln till romantik till biologi. I förändringens och polariseringens tidevarv har hans uppriktiga budskap om värdet av individens ansvar blivit ett globalt fenomen.

I 12 livsregler ger sig Peterson i kast med ämnen som barnuppfostran, livsåskådning, ideologi, moral, andlighet och mänskligt lidande. Sökandet efter världens samlade kunskap mynnar ut i 12 praktiska, djärva och djupsinniga livsregler som skakar om vår uppfattning om vetenskap, tro, kultur och den mänskliga naturen.

Den mest inflytelserika intellektuella tänkaren i västvärlden just nu. NEW YORK TIMES

En självhjälpsbok för dem som inte läser självhjälpsböcker. En andlig guide för dem som inte bryr sig om andlighet. En biblisk manual för dem som inte tror på Gud. SVENSKA DAGBLADET
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. 12 livsregler : ett motgift mot kaos
 2. +
 3. Bortom ordning : 12 nya livsregler

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bortom ordning : 12 nya livsregler av Jordan B Peterson (inbunden).

Köp båda 2 för 284 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av 12 livsregler : ett motgift mot kaos. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket givande men svår
  Edwin Afsar, 28 september 2023

  För att kunna följa Petersons ganska filosofiska resonemang måste man verkligen försöka vara på samma våglängd som honom. Läser man livsreglerna med tanken att reglerna ska vara objektiva definitiv kommer man inte att hänga med. Det är även viktigt att som ateist förstå att resonemangen med gud/kristendom också är/(kan vara) filosofiska. Sammanfattningsvis är boken (när läst rätt) otroligt givande eller/och intressant. Väldigt bra för att utveckla ett öppensinnat och analytiskt tänkande!

 2. Intressant och inspirerande.
  Liam, 25 augusti 2023

  Inspirerande och välformulerad som alltid. Ger dig ett gott perspektiv för att hitta "nycklar" för och skapa ett meningsfullt liv.

 3. Bok för 10-åringar och uppåt
  Veckson, 28 juni 2022

  Boken är ovärderlig källa till hur man skall/bör tänka, och därigenom göra för att bygga ett bättre liv för sig själv, sina närmaste och därigenom även samhället.
  Inte endast för men.

 4. Mycket bra bok
  Inger, 4 januari 2021

  Peterson är en entusiasmerande och välvillig tänkare, inspiratör och förebild. Han lyckas ovanligt väl med konststycket att förena vetenskap och religion/filosofi.

  Personligen tycker jag att författaren gör sig ännu bättre som föreläsare. Där blir hans smittande humanistiska engagemang och pedagogiska styrka extra framträdande.

  Det är mycket rena självklarheter i boken, levererat på ett sätt som ger förståelse på flera nivåer, även på djupet. Han räds inte att resonera krin... Läs hela recensionen

 5. Mitt omdöme om "12 livsregler"
  Sten Schewenius, 3 september 2020

  Budskapet i boken är baserat på stor kunskap inom en mängd områden och skrivet på ett lättillgängligt språk . Detta gör att det är ett sant nöje att läsa boken med den intellektuella stimulans som blir följden.

 6. Årets viktigaste bok
  Bigdog 99, 6 juni 2019

  Denna bok , vars författare , enligt utrikesminister Margot Wallström tror ha krupit fram från under en sten ? har skrivet en viktig bok. Denna bok skriver en oförfalskad sanning , och inga politiska lögner , som kan ge upplysning på livets viktigaste områden.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Jordan B Peterson