En av grabbarna : inifrån Sveriges mest ökända fotbollsfirma (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (209.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ola Rapace
Utgivningsdatum
2019-05-05
Förlag
Mondial
ISBN
9789188919816

En av grabbarna : inifrån Sveriges mest ökända fotbollsfirma Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-05-05

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Många tar droger för att få det. Andra hoppar från branta stup med ett snöre runt foten. Det finns till och med folk som får ståpäls över att se sina aktier stiga i värde med några hundradels procent. Men inte vi.
Vi slåss.

EN AV GRABBARNA är Johan Höglunds egen berättelse om resan från ung, sökande kille i en Stockholmsförort till att bli en av originalmedlemmarna i Sveriges mest ökända fotbollsfirma: Firman Boys. Den handlar om boxen, kickarna, brödraskapet, värderingarna, våldets tjusning och vad som till sist får en att gå vidare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En av grabbarna : inifrån Sveriges mest ökända fotbollsfirma. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rörig och dåligt språk
    Ann-Katrin Höglund, 8 januari 2020

    Om man kan bortse från rubrikens brister är det en intressat om än äcklande skildring av fotbollshuliganner. Den lämnade efter sig ett bottenlöst förakt för dessa element

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johan Höglund

  • Tyghunden Snuff : konstiga mejl och osannolika svar

    Johan Höglund

    Visste du att ... Det finns äldreboenden som tackar ja till en teaterföreställning där alla medverkande dör. Det går att få polisen att ge ett skriftligt godkännande på att köpa sex av prostituerade. Det går att få svenska tidningar att publicera ...