Israel, det judiska folket, profetiorna och Jesu återkomst (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
242
Utgivningsdatum
2019-04-16
Förlag
Sjöbergs Förlag
Dimensioner
215 x 145 x 20 mm
Vikt
385 g
SAB
C
ISBN
9789188927101
Israel, det judiska folket, profetiorna och Jesu återkomst (inbunden)

Israel, det judiska folket, profetiorna och Jesu återkomst

Inbunden Svenska, 2019-04-16
262
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Israel - det judiska folket, profetiorna och Jesu återkomst är en bok med profetisk skärpa som skildrar det judiska folkets häpnadsväckande historia och utveckling genom tiderna.

Logiskt sett är Israel nederlagstippat på förhand men trots talrika fiender både i historien och idag, har folket och nationen inte bara överlevt utan frodas på område efter område. Exemplen på det är många och återfinns bland annat inom medicin, fysik, kemi, musik och media.
Nils-Olov Nilsson, mångårig missionär och teolog, skriver om den judiskt-kristna församlingen och visar hur starkt präglad den var av sitt judiska arv. I Alexandria och Rom, där kyrkan växte sig stark, influerades den av hedendom och grekisk filosofi och började mer och mer att avlägsna sig från sina judiska rötter. Ett av resultaten blev att "kyrkan fick ett helt nytt sätt att se på Gud, Bibeln och det kristna livet."
Nils-Olov Nilssons bok är avslöjande. Den är på många sätt en ögonöppnare. Och den är ett väckelserop.
I den senare delen av boken skriver författaren om det profetiska ordets betydelse och om Jesu återkomst. Många profetior har gått i uppfyllelse mitt framför våra ögon. Andra profetior väntar på att ske. Den tid vi går in i borde skapa respekt för Guds ord och motivera oss att se var i det profetiska skeendet vi befinner oss. I sitt slutord skriver författaren: "Hoppet om att Jesus skall komma tillbaka måste leva och växa i förkunnelsen och undervisningen."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Israel, det judiska folket, profetiorna och Jesu återkomst
  2. +
  3. Anden och vi har beslutat : den svenska pingströrelsens förändringsprocess

De som köpt den här boken har ofta också köpt Anden och vi har beslutat : den svenska pingstr... av Nils-Olov Nilsson (häftad).

Köp båda 2 för 291 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nils-Olov Nilsson