Hon trotsade jihad (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-06-26
Förlag
Sjöbergs Förlag
Översättare
Eva Hallin
Originaltitel
Defying jihad
SAB
Lz
ISBN
9789188927453
Hon trotsade jihad (häftad)

Hon trotsade jihad

Häftad Svenska, 2020-06-26
232
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den sanna dramatiska berättelsen om en kvinna som frivilligt anmälde sig till att döda "otrogna" - och sedan ställdes inför döden efter att själv ha blivit en.

"Om du verkligen älskar Allah, kommer du att vilja dö för honom. Din död kommer innebära en stor belöning för dig och din familj i himlen. Bara döden kan bevisa din kärlek."

Det var det ultimata testet. En möjlighet att inte bara vinna Allahs kärlek, utan också sin faders kärlek - något hon aldrig lyckats för tjäna. Esther tog ett djupt andetag och lyfte sin hand i luften. Arton år gammal hade hon just frivilligt anmält sig till att bli självmordsbombare.

Hon trotsade jihad är den sanna berättelsen om en flicka som växte upp under radikalt islamiskt styre där hon tränades att tro att hennes yttersta syfte i livet var att tjäna Allah genom att dö som jihadist. Men två nätter innan hon skulle lämna livet för gott hade hon en dröm... en dröm som skulle förändra hennes öde för all framtid.
Mot alla odds, blev Esther en Jesu efterföljare - trots att hennes beslut att lämna islam innebar dödsstraff. Men istället för att döda henne direkt utmanade Esthers rasande fader henne att offentligt debattera mot mullor: Bibeln mot Koranen.
Om Esther vann debatterna fanns chansen att hon skulle få leva. Men om mullorna vann måste Esther avsäga sig sin kristna tro.
Under en hel månad - om hon nu fick leva så länge - var Esther tvungen att möta mobben... Skulle Gud ge henne orden för att argumentera mot muslimska ledare, tidigare vänner och till och med sin egen familj?

Hon trotsade jihad är en fascinerande berättelse om en ung kvinna, vars liv förvandlades från terror till överväldigande kärlek.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hon trotsade jihad
  2. +
  3. Kvinnor som riskerar allt : hemliga sändebud för Jesus i muslimvärlden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kvinnor som riskerar allt : hemliga sändebud fö... av Tom Doyle, Joann Doyle, Greg Webster (häftad).

Köp båda 2 för 500 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna