Strokesurvivor- vägen vidare efter stroke (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-04-17
Förlag
Vulkan Bokförlag
ISBN
9789188931917
Strokesurvivor- vägen vidare efter stroke (e-bok)

Strokesurvivor- vägen vidare efter stroke E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-04-17

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Anneli lever sitt drömliv. Hon är gift och har en lovande karriär inom finansbranschen. Både hon och hennes man tjänar bra med pengar. De har köpt sitt drömhus, de har en son som precis fyllt tre år och nu väntar Anneli deras andra barn. Livet är precis så som hon hade bestämt att det skulle vara.

Men livet ville annorlunda. Den 15/12 drabbas Anneli av akut havandeskapsförgiftning, högt blodtryck och ett kärlnystan i hennes hjärna brister och orsakar en massiv hjärnblödning. Hon hinner säga "ring 112".

Både hon och barnet överlever mot alla odds. Hon trotsar läkarkårens dystra prognoser och reser sig ur rullstolen, trots att de sa att det var omöjligt. Hon springer t.o.m. Tjejmilen nio månader efter att hennes anhöriga tagit farväl av henne i respiratorn.

Det här är boken hon själv hade velat läsa när livet drog undan mattan under fötterna på henne. Något att "hålla sig i".

Det här är hennes berättelse. En bok om tankens kraft och att det alltid finns hopp. Vi är kraftfulla skapare. Inte offer.

Med "humor som vapen" bär hon strokeflaggan högt!

Till alla stroke-survivors därute. Tillsammans är vi starka!

10% av överskottet från bokförsäljningen går oavkortat till strokefonden.

Om författaren: Anneli Torsfeldt Heikenborn är född 1971, och uppvuxen på Ekerö. Hon är utbildad beteendevetare med en examen i psykologi. Anneli har arbetat i nästan 20 år inom finansbranschen. Efter sin stroke bytte Anneli bana och utbildade sig till samtalscoach inom psykosyntes och till mindfulnessinstruktör. Idag titulerar hon sig professionell strokesurvivor. Hon brinner starkt för att öka kunskapen om stroke och dess konsekvenser. Detta gör hon bl.a. genom föreläsningar, sin blogg strokesurvivor.blogg.se samt genom sitt engagemang i STROKE-riksförbundet och SMIL (Stroke mitt i livet). Anneli bor i Huddinge tillsammans med sin man Peter och sina barn, William, Jacob och bonusbarn Johan och Martin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »