Beckmörkret (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2020-08-01
Upplaga
1
Förlag
Kikkuli Förlag
Medarbetare
Lärk Ståhlberg, Anna (red.)
Illustratör/Fotograf
Maja Lindberg
Dimensioner
245 x 188 x 8 mm
Vikt
278 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188933270
Beckmörkret (inbunden)

Beckmörkret

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2020-08-01
177
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det är inte monstret under sängen som är läskigt. Inte heller är det skelettet i garderoben som Siv är rädd för, och skuggspöket vill bara vara ifred och läsa. Nej, det är Beckmörkret som är farligt. För det bästa Beckmörkret vet är mörkrädda barn. Och Siv är mörkräddast av alla! Men vilka är det som kommer till undsättning när Beckmörkret just ska till att svepa in Siv i en evig natt?

Beckmörkret av Lisa Fransson och Maja Lindberg är en mysig berättelse att läsa och titta i tillsammans med mörkrädda barn (och kan naturligtvis även läsas av barn som inte är det). Maja Lindbergs illustrationer är väldigt fina och behagliga och skapar en varm och trygg atmosfär. Texten är följsam och poetisk och samspelar väl med bilderna. Beckmörkret är aldrig riktigt hotfullt, och "besegras" ganska lätt av Siv och hennes allierade.
Helhetsbetyg: 5.
Nils Ahnland, BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Beckmörkret
  2. +
  3. Visst kan Lillis räv sova!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Visst kan Lillis räv sova! av Hanna Bergenkull, Maria Trolle (inbunden).

Köp båda 2 för 293 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Beckmörkret. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nja...
    Maritza Sara Emelia Thulin, 19 oktober 2020

    Vi köpte boken då dottern börjat bli lite mörkrädd och tänkte att en bok om mörkret skulle hjälpa men hon var mer rädd efter att vi läst den än innan. Har man barn som är rädda för monstret under sängen, skelettet i garderoben eller läskiga skuggor så kan den kanske vara bra men den porträtterar fortfarande själva mörkret som något hemsk/farligt. Det var tyvärr inte en bok som passade oss i alla fall.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna