Klädfyllot - en shopaholic på avgiftning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
116
Utgivningsdatum
2021-08-10
Upplaga
1
Förlag
Kikkuli Förlag AB
Medarbetare
Lundberg, Emma (red.) / Silander, Jarl (foto)
Dimensioner
208 x 148 x 10 mm
Vikt
162 g
ISBN
9789188933683
Klädfyllot - en shopaholic på avgiftning (häftad)

Klädfyllot - en shopaholic på avgiftning

(1 röst)
Häftad, Svenska, 2021-08-10
179

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Gäller alla köp över 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"I mina garderober hänger det sammanlagt 231 galgar. På varje galge hänger det ett plagg. Alltså äger jag 231 plagg. Förutom det tillkommer alla kläder som inte hänger, de som ligger vikta i låda efter låda. Totalsumman bör vara ungefär fyrahundra plagg. Och då har jag inte ens räknat med underkläder och strumpor. Fyrahundra plagg! Är det verkligen normalt?"

Vad händer om man ger en inbiten shopaholic köpstopp under ett år och samtidigt dokumenterar allt i en bok? Det är vad Karin Larsson utsatte sig själv för och resultatet blev en brokig resa under pandemiåret 2020. Hur svårt kunde det vara att sluta shoppa kläder i ett år, frågade hon sig. Inte svårt alls, skulle det visa sig. I alla fall inte de första tre dagarna ... sedan blev det värre.

Boken ger både humoristiska och allvarsamma svar på varför många av oss shoppar för mycket trots att vi vet att det inte är bra för vare sig miljö, samvete eller plånbok. Hur kommer det sig att vi har förväxlat lycka med ägande? Och hur kan det vara Anders Hansens fel att man köper för många vita t-shirts?

Karin Larsson (f. 1975) är gymnasielärare i historia och religion men arbetar sedan 2017 som speciallärare i läs- och skrivutveckling. "Klädfyllot" är hennes första bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Klädfyllot - en shopaholic på avgiftning
 2. +
 3. Varför just han? : berättelsen om Gustav Vasa och hans tid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Varför just han? : berättelsen om Gustav Vasa o... av Herman Lindqvist (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Larsson

 • Sexuellt våld : bemötande, stöd och behandling

  Karin Larsson

  Att leva ett liv fritt från våld är en grundläggande fri- och rättighet för alla människor. Ändå är sexuellt våld ett folkhälsoproblem som kan orsaka psykiskt lidande och allvarliga k...

 • Alva Dopps hemliga dröm

  Karin Larsson

  Ibland kan livet vara lite rörigt. Fråga Alva Dopp, hon vet! Hon är nio år gammal och har fått veta att hon kanske har något som heter adhd. Men Alva vet ju att det är det lila monstret Kent som får henne att göra alla tokiga saker. Som den gången...