Sätt färg på ditt arbetsliv (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2019-09-16
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
SAB
Dokb
ISBN
9789188939074
Sätt färg på ditt arbetsliv (häftad)

Sätt färg på ditt arbetsliv

Häftad Svenska, 2019-09-16
171
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
"Sätt färg på ditt arbetsliv" riktar sig till dig som är klok, generös, kreativ och som i högre grad vill bidra med mer av dig själv på ett hållbart sätt. Den beskriver varför det borde vara näst intill livsviktigt för människor omkring dig att just du trivs, känner energi och har en ekonomi som fungerar.

Boken vänder sig till dig som känner att du längtar efter något eller har något som vill ut och som inte slutar skava inom dig. Med denna handbok tar du dig runt och igenom en utvecklingsspiral för att fylla på, förstärka eller fullständigt förändra din arbetssituation. De handfasta verktygen visar var, när och hur du kan skapa och omskapa ditt arbetsliv.

I "Sätt färg på ditt arbetsliv" erbjuds du en rolig och omvälvande resa som belyser just ditt unika sätt att sprida tre viktiga P:n i världen: Passion, Power och Prosperity, eller på svenska lite mer rakt på sak, P som i Pengar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sätt färg på ditt arbetsliv
 2. +
 3. Dog min son för att jag skulle vakna?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dog min son för att jag skulle vakna? av Susanna Ewerklou (häftad).

Köp båda 2 för 310 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johanna Wallin

 • Sticka nordiska mönster : vantar, mössor, sockor

  Johanna Wallin

  Nordiska stickmönster har varit omåttligt populära inom stickvärlden i många år, både i Sverige och utomlands. I den här boken har författaren inspirerats av en mängd historiska förlagor som hon fått tillgång till från museer i hela Norden, för at...

 • The Freedom Theatre

  Ola Johansson, Johanna Wallin

  The Freedom Theatre is one of the most remarkable institutions in occupied Palestine, and indeed the world. Nestled in Jenin refugee camp in the West Bank, the theatre has faced attacks, threats, imprisonment of many functionaries, and the assassi...

Bloggat om Sätt färg på ditt arbetsliv