Dog min son för att jag skulle vakna? (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
173
Utgivningsdatum
2019-09-17
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
175 x 110 x 14 mm
Vikt
130 g
SAB
Dopb
ISBN
9789188939098
Dog min son för att jag skulle vakna? (häftad)

Dog min son för att jag skulle vakna?

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2019-09-17
144
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
 Läkande samtal med Joakim

"Den 7 juni 2018 förändrades mitt liv. Det var den dagen jag öppnade dörren till min sons sovrum och insåg att han inte längre fanns kvar i livet. Det var en sekund av fullständig tystnad tills jag hörde mitt eget skrik tränga upp ur lungorna. Ett ljud som etsat sig fast i mitt innersta, en mardröm som jag aldrig trodde jag skulle vakna ur. Jag föll, och ingenting skulle någonsin bli vad det varit."

Susanna sökte förtvivlat efter information. Varför hade Joakim lämnat livet? Snart fick hon på märkliga vägar kontakt med sonen som nu befann sig på den andra sidan jordelivet. Under fem veckor transformerades hon totalt och förstod även under processen vem hon var och varför allt blivit som det blivit.

Han hade gått vidare för att Susanna skulle vakna, berättade han. Det finns ingen död eller separation, och barnen som gått vidare längtar och väntar på att deras föräldrar ska höra dem, förklarade han vidare. Hennes uppgift skulle nu bli att hjälpa föräldrar som mist sina barn att återfå kontakten med dem.

Genom att skriva den här boken med sina egna ord fann hon vägen till sig själv, och den är hennes bidrag till att väcka mänskligheten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Dog min son för att jag skulle vakna?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bok för alla som förlorat någon de älskar!
    -, 14 juni 2020

    Susanna Ewerklou skriver personligt och utlämnande om när hennes son Joakim lämnade jordelivet. Vi får följa Susanna genom förtvivlan och djupaste sorg, men också ta del av hur hon klarar att resa sig igen. När Susanna börjar få tecken som visar att Joakim försöker komma i kontakt med henne från andra sidan dröjer det inte länge innan de börjar kommunicera med varandra. Genom samtal mellan Susanna och Joakim får vi som läsare ta del av information och kunskap som förmedlar att livet är så my... Läs hela recensionen

  2. Tack för en fantastisk bok
    Annica, 25 mars 2020

    En så gripande och fin bok . Den berörde mej djupt . Rekommenderar alla att läsa den . Tack Susanna för att du delar med dej utav detta./Annica

Visa alla 2 recensioner