Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
274
Utgivningsdatum
2020-02-11
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
180 x 135 x 19 mm
Vikt
286 g
SAB
Hc
ISBN
9789188939197
Övertagandet (häftad)

Övertagandet

Häftad Svenska, 2020-02-11
179
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Övertagandet av Anette Kihlén-Antonsen

Övertagandet - en universell berättelse om kärlekens nödvändighet.

En grupp forskare vill vända utvecklingen på den fiktiva planeten Utusil, vars befolkning plågas av ett alltmer ökande maktmissbruk från de styrandes sida. Berättelsen "Övertagandet" är i mångt och mycket en beskrivning av den situation som råder på jorden nu, menar författaren Anette Kihlén-Antonsen. Boken ges ut av Förlagshuset Siljans Måsar.

Handlingen utspelar sig alltså på planeten Utusil där befolkningen upplever sig alltmer manipulerade av makten. En grupp forskare bestämmer sig för att handla och ser inget mindre än en intellektuell revolution framför sig för att utvecklingen ska kunna vända. - Jag skrev egentligen den här berättelsen för att kunna förmedla vad som händer på vår egen planet just nu, säger Anette Kihlén-Antonsen.

Kan du utveckla den tanken?
- Jag upplever att allt fler människor lever sina liv under ett fruktansvärt maktmissbruk, vilket visar sig på olika sätt, beroende på var någonstans vi lever på jorden. Där finns ingredienser som manipulation av vår mat, vatten och luft. Det startas krig för att förflytta stora folkgrupper, vilket resulterar i kaos och oenighet bland människor. Det införs lagar för att tysta våra röster så att makthavarna kan agera fritt och till sin egen fördel. Men vad människan egentligen vill är att få leva i en ljus värld där kärlek och samförstånd råder mellan olika delar av vår planet, det är jag övertygad om.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Övertagandet
  2. +
  3. Solmöja : en mytpoetisk saga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Solmöja : en mytpoetisk saga av Maria Richardson (pocket).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »