Sätt färg på ditt arbetsliv ? inifrån och ut (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (182.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Johanna Wallin
Utgivningsdatum
2020-07-06
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar
ISBN
9789188939265

Sätt färg på ditt arbetsliv ? inifrån och ut Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-07-06

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En handbok för mer kreativitet och känsla i jobbet

Sätt färg på ditt arbetsliv inifrån och ut riktar sig till dig som är klok, generös, kreativ och som i högre grad vill bidra med mer av dig själv på ett hållbart sätt. Den beskriver varför det är näst intill livsviktigt både för dig och för de människor du har omkring dig att du trivs, känner energi och har en ekonomi som fungerar.

Boken vänder sig till dig som känner att du längtar efter något eller har något som vill ut och som inte slutar skava inom dig. Med denna handbok tar du dig runt och igenom en utvecklingsspiral för att fylla på, förstärka eller fullständigt förändra din arbetssituation. De handfasta verktygen visar var, när och hur du kan skapa och omskapa ditt arbetsliv.

I Sätt färg på ditt arbetsliv inifrån och ut erbjuds du en rolig och omvälvande resa inåt som belyser ditt unika sätt att sprida tre viktiga P:n: ut i världen: Passion, Power och Prosperity, eller på svenska lite mer rakt på sak, P som i Pengar.

I boken inkluderas tre guidade meditationer, Verktyg 1, 2 och 3. Vill du få tillgång till dessa meditationer separat och/eller ta del av bilderna ur boken, använd formulären under VERKTYG på: www.newparadigmcoaching.se

Johanna Wallin
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johanna Wallin