Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
289
Utgivningsdatum
2020-09-24
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
190 x 148 x 23 mm
Vikt
600 g
SAB
Do
ISBN
9789188939401
Skiftet : antologi om inre och yttre omställning (kartonnage)

Skiftet : antologi om inre och yttre omställning

Kartonnage Svenska, 2020-09-24
199
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
TRETTON FÖRFATTARE FÅR ORDET I 2000-TALETS MEST VERSATILA ANTOLOGI

Skiften kan vara både smärtsamma och omtumlande - och samtidigt så spännande och nyskapande. Vi har alla gått igenom omvandlande processer i våra liv, men vi kan nog vara överens om att mänskligheten just nu befinner sig i en av de största omställningarna någonsin. Vad innebär det att ställa om från ett förhållningssätt till ett annat? Behöver vi byta livsstil, bli mer kreativa och är det nödvändigt att gemensamt öka vår medvetenhet? Tretton författare delar med sig av sina iakttagelser, erfarenheter, insikter och framtidshopp, efter, under och inför skiften i livet.

Antologin vill ta oss igenom denna mångfacetterade period för att vi öppet och med alla sinnen ska kunna möta den framtid som snart är här. Vad händer med oss under och efter denna genomgripande förändringsprocess? Kommer vi att möta våra nya, klokare, och vackrare versioner av oss själva? Vilka är vi efter alla omställningar? Det vet vi kanske inte än, men vi har alla möjlighet att skifta.

Medverkande författare: Aita Päts, Ana Kuni, Anette Andersson, Annika Andebark, Caroline Lifvenforth, Greta Bro, Lillemor Groth, Lina Lanestrand, Maria Gabriella Lücke, Nanna Aida Svendsen, Susanne Andersson, Ylva Wegler och Yvonne Frank Månsson.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skiftet : antologi om inre och yttre omställning
  2. +
  3. Vår porösa verklighet : om att skifta fokus i en värld som inte är vad den

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vår porösa verklighet : om att skifta fokus i e... av Stefan Santesson (häftad).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »