Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2022-10-14
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar AB
SAB
Bl
ISBN
9789188939890
Energikalender för själen 2023 (häftad)

Energikalender för själen 2023

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-10-14

Slutsåld

Hur kan något vara så enkelt och lekande lätt ena dagen, för att en annan dag kännas svårt och motigt? Svaret handlar om frekvenser och vibrationer. I ditt hjärta bor en vibrerande ton och den är lika unik som ditt fingeravtryck. I relation till andra människor bildar din ton, tillsammans med de andras toner, en klang, ett ackord som kan klinga eller skorra. En plats, ett samhälle, ett företag, ett land - alla har de sin egen ton. Universum är en enda stor orkester. 

Ledtrådar till din egen ton och noterna till den melodi som du tänkte spela under din tid på jorden, finns i din astrologiska födelsekarta. När du investerar i den här boken får du även tillgång till din karta, som vi skickar till dig när boken kommer. All info kommer att stå i boken. Med i boken finns också en kalender för 2023, där du dag för dag kan följa hur planeterna påverkar dig. Därigenom kan du lättare navigera i din vardag och lägga dina möten, samtal och aktiviteter när det är som mest fördelaktigt. Samtidigt vet du när det är dags att vila, planera och låta universum göra jobbet åt dig. 

Boken innehåller gudinnornas visdom, kunskap från Mayakalendern och den galaktiska kalendern samt vägledning från vår kosmiska urmoder - allt för att ge dig inre balans och lära dig surfa på energivågorna. Du lär dig även att hitta planeterna på natthimlen.

Med Energikalendern blir du dirigenten i ditt liv. Orkestern står redo att spela din melodi. Kanske har du hittills låtit andra bestämma både takt och tonart? Det är dags att fatta tag i taktpinnen och skapa ditt crescendo. Hur vill du själv att dina toner ska spelas?  

Om författarna: 

Ivar Kristoffersson driver företaget Soul Warrior Energy. Efter många år som   gymnasielärare i matematik och fysik, utbildar han numera på en bredare front för att sprida kunskap om astrologi, personlig utveckling och stjärnorna. Du finner honom på Youtube, hemsidan (soulwarrior.se) och Facebook.       

Lillemor Groth driver företagen Grow Wiser och Grothbolagen. Som ledare, mentor, jurist och författare, brinner hon för att såväl människor som företag ska bli den bästa versionen av sig själva. Hennes blogg, Konsten att tina en frusen själ, har idag drygt 22 000 följare. Yvonne Frank Månsson driver Förlagshuset Siljans Måsar. Med gedigen erfarenhet av business, personlig utveckling och andlig marknadsföring vill hon inspirera dig att nå balans i livet och bli framgångsrik utan att tappa bort dig själv och dina egna behov. Läs om hennes andliga budskap via FB: Kreativt Systerskap.    
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Energikalender för själen 2023. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Stor kalender ganska billig
    Anders Larsson, 8 mars 2023

    När jag fick kalendern ångrade jag nästan att jag inte köpt lantliv kalendern. Men man kan inte få allt. Lantliv tyckte jag kostade för mycket särskilt när det redan var långt in i februari. Det som är bra med kalendern är att den har ett uppslag per vecka vilket gör att man kan skriva mycket dagboksanteckningar. Man kanske skulle ha köpt en dagbok istället men då har man inte dagarna. stjärntecknen kan vara lite roligt men intreserar inte mig så mycket. Jag ville ha någonstans att anteckna. ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner