Sköldkörteln och mycket mer (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
117
Utgivningsdatum
2019-06-18
Förlag
Heros Care AB
Dimensioner
210 x 148 x 8 mm
Vikt
205 g
SAB
Veo
ISBN
9789188949677
Sköldkörteln och mycket mer (häftad)

Sköldkörteln och mycket mer

(7 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2019-06-18
297
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Boken riktar sig läkare men även till den drabbade patienten som vill fördjupa sig i ämnet. Hypotyreos, nedsatt sköldkörtelfunktion, är så vanlig i dag att den borde betraktas som en folkhälsosjukdom. Författaren vill visa att det i dag nns behandlingsmetoder för att få ned sjukhälsotalet. En stor grupp drabbade kan återfå arbetsförmåga till gagn för individ och samhällsekonomi.

Sköldkörteln och mycket mer innehåller sammanställd internationell forskning och ger många svar på varför man kan vara drabbad av låg ämnesomsättning utan att det avslöjas av blodprov. Med nedsatt utveckling av energiproduktion i kroppens celler följer olika sjukdomar. Med stöd i forskningen hoppas författaren att läkares förmåga kan vidgas för att kunna se och behandla patienten utifrån symtombilden snarare än att förlita sig på ett blodprov som inte avslöjar vad som händer ute i vävnaderna.

Sköldkörteln och mycket mer är en uppdaterad och utökad version av Sköldkörteln och mitokondrierna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sköldkörteln och mycket mer
 2. +
 3. Kokbok för sköldkörteln

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kokbok för sköldkörteln av Cecilia Nisbet Nilsson, Karl Hultén (inbunden).

Köp båda 2 för 552 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Sköldkörteln och mycket mer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra och informativ bok
  albert, 15 juli 2021

  Jag rekommenderar boken till alla som har sköldkörtelsjukdom och alla som har det ovetandes.
  Går man till doktorn tas prov på TSH och T4 men inte T3. Men T3 är det aktiva hormonet som påverkar kroppens alla celler förutom bräss och testiklar.
  Det innebär man kan ha mängder av symtom i olika kroppsdelar som har sin orsak i att T4 inte konverteras till T3 i tillräcklig mängd och då inte når ut till alla kroppens celler.
  Är TSH och T4 inom gränsvärdena så säger doktorn att sköldkör... Läs hela recensionen

 2. Många svar om hypotyreos!
  -, 1 juni 2021

  Mycket informativ bok om vad som kan hända när det blir fel på sköldkörteln. Författaren har själv varit med och hjälpt många människor som varit felbehandlade vid hypotyreos. Läs den!

 3. Kunnig läkare skriver om sköldkörtel
  Eva Maria Bengtsson, 15 december 2020

  En mycket bra bok där en kunnig läkare på ett förhållandevis lättillgängligt sätt skriver om sköldkörteln och dess sjukdomar. Rekommenderad läsning för allmänläkare.

 4. Den här kommer bidra till en stor förändring!
  Andreas Wiker (Degerfors), 12 september 2019

  Med medfödd hypotyreos sen snart 21 år tillbaka i tiden så känns det bra att ligga steget före en del okunniga vårdgivare som ej velat se sanningen bakom alla dessa blodprover och att T4 behandling kanske inte räcker i dagens läge eftersom enbart T4-behandling ger lägre T3 intracellulärt och inte konverteras till T3 i alla vävnader i nyare forskning. Allt mitt pussel kring detta ämne börja januari 2019 och det gav mig upprättelse men också livet i behåll. Men alla svar som jag har idag fått a... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner