Karolina Karolina (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
317
Utgivningsdatum
2019-08-06
Förlag
Vulkan
SAB
Hc
ISBN
9789188949943
Karolina Karolina (häftad)

Karolina Karolina

Häftad Svenska, 2019-08-06
216
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I min femte bok börjar jag min berättelse i Risveden på 1700-talet, där en liten flicka hittas djupt inne i den stora skogen och blir räddad. Man får följa hennes väg i livet från ställe till ställe (i Ale kommun) där alla inte är så snälla, och hon får vara med på en fattigauktion.
Som vuxen ger hon sig iväg ut i världen men blir utnyttjad och tappar greppet om livet, men återvänder till Risveden och börjar om på nytt och finner till slut sin lycka.
Parallellt i boken berättar jag om 1930-talet där man får följa Karolina Ivarsdotter på "Kölarbacken" i hennes vardagsliv med familjen och hennes gamle far ... Ivar från förr.
Och om hennes yngsta dotter Karolina "Lina" Konradsdotter som bor i Morik på Tjörn med sin far och hans nya familj, men som reser så ofta hon kan hem till Livered.
Mina historier i mina böcker kommer ur min fantasi med lite fakta och sanningar om tiden som var, och som en röd tråd spinner jag in lite mystik med andar och kloka gummor som har till uppgift att hjälpa. I den här boken som i mina tidigare böcker utspelar sig mina berättelser i Ale kommun där jag har djupa rötter och på Tjörn där jag bor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Karolina Karolina
  2. +
  3. Rutger kom hem

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rutger kom hem av Annika Lövgren Rutgersson (häftad).

Köp båda 2 för 445 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Lövgren Rutgersson