English for You 6 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Engelska
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2020-01-01
Förlag
Lära Förlag
SAB
Fe
ISBN
9789188951762
English for You 6 (häftad)

English for You 6

Häftad Engelska, 2020-01-01
151
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I English for You 6 tränas korta frågor och svar på engelska i övningar där eleven drar streck, numrerar, ringar in och skriver. English for You 6 repeterar vokabulären i seriens första fyra böcker, samt introducerar nya frågeord och enkla meningskonstruktioner.

English for You 6 ingår i den omtyckta serien ?English for you? som består av arbetsböcker där eleven tränar grundläggande engelsk vokabulär, samt vissa fraser och sammansättningar, med hjälp av enkla realistiska tecknade bilder. Läromedlet har en mycket enkel och tydlig utformning med en övning per sida och lättförståeliga instruktioner på svenska. I serien ingår även en kortlåda som fungerar som komplement till arbetsböckerna men kan även användas fristående. Kortlådan säljes separat.

English for You passar för elever i behov av mycket enkelt och tydligt material med fokus på ordkunskap, exempelvis elever i grundsärskolan och gymnasiesärskolan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. English for You 6
 2. +
 3. Heartstopper Volume 4

De som köpt den här boken har ofta också köpt Heartstopper Volume 4 av Alice Oseman (häftad).

Köp båda 2 för 290 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Vanda Lönngren

 • Gröt : en fantastisk historia

  Jana Fröberg, Vanda Lönngren

  Gröten är världens äldsta maträtt, ändå vet vi så lite om den. Systrarna Jana Fröberg och Vanda Lönngren har rest land och rike runt i jakt på ständigt nya grötmål. De besöker Nävgrötsakademien i Värmland, går på VM i grötkokning i Skottland och k...

 • English for You 5

  Vanda Lönngren

  I English for You 5 tränas korta frågor och svar på engelska i övningar där eleven drar streck, numrerar, ringar in och skriver. English for You 5 repeterar vokabulären i seriens första fyra böcker, samt introducerar frågeorden ?What?, "Who&q...