Du kommer aldrig att bli nåt - Framgången finns inom dig (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-03-25
Förlag
Roos & Tegnér
ISBN
9789188953063
Du kommer aldrig att bli nåt - Framgången finns inom dig (e-bok)

Du kommer aldrig att bli nåt - Framgången finns inom dig (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-03-25
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Från uträknad till inflytelserik influencer

Michael Saliba startade #LinkedInSalibaChallenge för att uppmana folk att hjälpa andra att få jobb. På ett år byggde han sitt nätverk från 30 till 30 000 kontakter. I dagsläget har initiativet gått viralt och lett till att 400 människor fått jobb.

Michael har själv fått kämpa för att lyckas. Vägen till framgångsrik influencer och efterfrågad mentor, föreläsare och inspiratör har varken varit enkel eller rak. Du kommer aldrig att bli nåt fick han höra mer än en gång under de trassliga ungdomsåren, men en vistelse på ett kloster i Jerusalem blev en vändpunkt.

I den här boken berättar Michael öppenhjärtigt och inspirerande om avgörande händelser i sitt liv. Han delar med sig av sin livskompass MOREVA (motivation, results, values) och ger matnyttiga tips kring områden han brinner för som nätverkande, rekrytering och entreprenörskap.

Michael Saliba har en bakgrund som säljare och försäljningschef och är idag mentor, föreläsare, inspiratör och entreprenör. Han är en av Sveriges största influencers och skaparen av #LinkedInSalibaChallenge, där han uppmanar alla att mäta sin framgång i den positiva skillnad de gör i andra människors liv. Michael vill bygga broar och vara en bidragande orsak till att vi alla kan må bättre. Han vill få fler att tro på sig själva och följa sina mål, att inte låta sig hindras av negativa människor och omständigheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Du kommer aldrig att bli nåt - Framgången...