Så kan du bli rik på bitcoin ? den kompletta snabbguiden till att investera i kryptovalutor (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-03-25
Förlag
Polaris Fakta
ISBN
9789188953070
Så kan du bli rik på bitcoin ? den kompletta snabbguiden till att investera i kryptovalutor (e-bok)

Så kan du bli rik på bitcoin ? den kompletta snabbguiden till att investera i kryptovalutor E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-03-25

Styckköp

154

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Boken för dig som vill maxa dina möjligheter att tjäna pengar på kryptovalutor

Det pågår en revolution inom det ekonomiska systemet. På bara några år har intresset för bitcoin och andra kryptovalutor ökat lavinartat. Det finns i dag över 1 500 olika coins och tokens samt en mängd handelsplatser. Men vad är egentligen kryptovalutor, hur kan du tjäna pengar på dem och vad behöver du tänka på?

Den här boken ger dig massor av matnyttig information och handfasta tips för att komma igång. Förstå hur en kryptovaluta fungerar och vad blockkedjetekniken handlar om. Få koll på begrepp som mining, ICO och hodl. Hitta rätt kryptovaluta, börs och köpläge. Och lär dig att analysera marknaden, investera smart och undvika fällorna.Dessutom får du tips om hur du deklarerar och redovisar dina kryptovinster.

I boken intervjuas Eric Wall, kryptovalutaexpert på fintechbolaget Cinnober, Joakim Bornold, sparekonom på nätmäklaren Nordnet, och Christian Ander, grundare av den svenska bitcoinväxlaren Btcx.

Totte Löfström och Christian Ploog har bred kunskap och erfarenhet av investeringar i kryptovalutor. Tillsammans arbetar de med att starta upp Trijo, Sveriges första genuina börs för handel med kryptovalutor. Christian är journalist med erfarenhet från bland annat Aftonbladet, Sveriges Radio och Nyheter24. Totte Löfström är i grunden retoriker och har under flera år arbetat som debattchef på Nyheter24.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Konsten att övertyga

    Totte Löfström, Lisa Aggeborn

    Konsten att övertyga är skriven för att ge dig fantastiska, roliga och smarta tips om hur du kan kommunicera bättre både privat och i arbetslivet - och ärligt talat, för att du ska få som du vill mycket oftare. Här är en del av vad du får lära dig...