Flytta smart - Planera, rensa & organisera (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-10-08
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form) / Huett, Ulf (foto)
ISBN
9789188953223
Flytta smart - Planera, rensa & organisera (inbunden)

Flytta smart - Planera, rensa & organisera

Inbunden Svenska, 2019-10-08
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Få saker är så fulla av motstridiga känslor som att flytta: å ena sidan lusten och pirret att få komma till något nytt. Å andra sidan den ofta struliga vägen dit. Men det måste faktiskt inte bli rörigt alls! I boken Flytta smart visar Paulina Draganja hur du genom att lägga upp arbetet metodiskt och med en genomtänkt tidsplan kan ta dig igenom hela flyttprocessen helt utan inslag av kaos. Du kommer till och med att fixa paradoxen i att två helt oförenliga faser sammanfaller tidsmässigt: flyttrensningen och stylingen inför visning. Boken är logiskt och kronologiskt uppbyggd i de olika stegen flyttrensa, planera, packa ner, flytta, packa upp och organisera. Med hjälp av smarta checklistor minimerar du obehagliga överraskningar som att du har missat att ställa om el och försäkringar. Eller att boka flyttstädningen.

PAULINA DRAGANJA driver den välbesökta bloggen Förvaringsdrottningen och har tidigare givit ut två böcker om förvaring och organisering, som har blivit översatta till tyska, polska och portugisiska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Flytta smart - Planera, rensa & organisera
  2. +
  3. Städglädje med Marléne Eriksson : rent hemma, städa med naturens egna medel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Städglädje med Marléne Eriksson : rent hemma, s... av Marlene Eriksson, Eva Nyqvist (häftad).

Köp båda 2 för 295 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Flytta smart - Planera, rensa & organisera