Flytta smart : planera, rensa & organisera (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
137
Utgivningsdatum
2019-10-08
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form) / Huett, Ulf (foto)
Dimensioner
218 x 179 x 18 mm
Vikt
472 g
SAB
Qcb
ISBN
9789188953223

Flytta smart : planera, rensa & organisera

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-10-08

Slutsåld

Få saker är så fulla av motstridiga känslor som att flytta: å ena sidan lusten och pirret att få komma till något nytt. Å andra sidan den ofta struliga vägen dit. Men det måste faktiskt inte bli rörigt alls! I boken Flytta smart visar Paulina Draganja hur du genom att lägga upp arbetet metodiskt och med en genomtänkt tidsplan kan ta dig igenom hela flyttprocessen helt utan inslag av kaos. Du kommer till och med att fixa paradoxen i att två helt oförenliga faser sammanfaller tidsmässigt: flyttrensningen och stylingen inför visning. Boken är logiskt och kronologiskt uppbyggd i de olika stegen flyttrensa, planera, packa ner, flytta, packa upp och organisera. Med hjälp av smarta checklistor minimerar du obehagliga överraskningar som att du har missat att ställa om el och försäkringar. Eller att boka flyttstädningen.

PAULINA DRAGANJA driver den välbesökta bloggen Förvaringsdrottningen och har tidigare givit ut två böcker om förvaring och organisering, som har blivit översatta till tyska, polska och portugisiska.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Flytta smart : planera, rensa & organisera. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Flyttbibeln
    Hanna Hopp, 6 oktober 2020

    Denna boken tar upp hela planeringsprocessen inför flytten. Många saker som lätt glöms bort. Superbra checklistor som täcker allt! Rekommenderar verkligen denna boken!

Visa alla 1 recensioner