Odlingskalender : 5 år i din trädgård (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-09-18
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Lidström, Kristin (form) / Fors Östberg, Maria (foto)
Dimensioner
210 x 170 x 20 mm
Vikt
487 g
ISBN
9789188953285

Odlingskalender : 5 år i din trädgård

(16 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-09-18
225
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vilken tomat gav störst skörd? När sådde jag rädisorna som var så goda på senhösten? Och hur ska jag komma ihåg misstagen från vårens löksådd? När huvudet är fullt av odlingsidéer och händerna fulla med jord är det inte lätt atthålla reda på allt. De snabba anteckningarna i telefonen eller på fröpåsen tappas lätt bort och minnet är som bekant allt för kort. Bättre då att samla allt i en bok!

Om någon vet vad som behövs för att hålla koll på en rejäl året runt-odling är det naturligtvis Sara Bäckmo, och i sin Odlingskalender delar hon med sig av grunderna, månad för månad. Med tydliga rubriker för varje månads sådd, omskolning, utplantering, gödsling och skörd kan du anteckna vad som händer i din trädgård under fem år och skapa en helt egen kunskapsbank för odlingen anpassad efter din trädgårds unika förutsättningar.

Varje månad inleds med en text där Sara berättar om den aktuella månaden utifrån Skillnadens Trädgård: vad händer där just nu? Insprängt bland sidorna för egna anteckningar ligger Saras bästa tips och råd för hur du får en praktfull grönsaksodling under en stor del av året.

SARA BÄCKMO är journalist, författare och influencer som odlar och skriver om Skillnadens Trädgård i Sveriges största trädgårdsblogg (sarabackmo.se). Hon föreläser flitigt om odling och har tidigare skrivit Skillnadens Trädgård, Skillnadens skörd, Vinterodling och Odla med barn. Maria Fors Östberg delar Saras trädgårdspassion och följer sedan flera år tillbaka arbetet i Skillnadens Trädgård med kameran.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Odlingskalender : 5 år i din trädgård
 2. +
 3. Hållbar odling i skillnadens trädgård

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hållbar odling i skillnadens trädgård av Sara Bäckmo (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Odlingskalender : 5 år i din trädgård. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Men jag då
  Ulbe, 21 maj 2021

  En fin kalender m vackra bilder men jag rymdes inte m mina anteckningar. Allt blev väldigt rörigt med lappar och papper i boken, tyvärr .

 2. Saknar rader och mer innehåll
  Ann Gunilla Olsson, 12 januari 2021

  För att vara en hjälpreda att noterna i under fem års tid hade jag förväntat mig rader att skriva på definitivt. Hade nog också hoppats på lite mer innehåll. Nej den blev inte använd hos mig tyvärr!

 3. Krångligt upplägg
  Jenni , 31 december 2020

  Jag såg fram emot att få ordning på sådd, omskolning och skörd, men jag tycker upplägget i kalendern är för krångligt och uppdelat. En måste bläddra hit o dit. Vill hellre ha allt samlat. Typ ett blad för varje gröda. Enklare att göra sin egen kalender 😉

 4. Odlingskalender : 5 år i din trädgård av Sara Bäck
  paula sundström, 20 oktober 2020

  Boken är mycket fin , den är snygg ,lätt att skriva i den ,trevligt att ta fram boken och visa till mina vänner. Boken kostar inte mycket.

 5. kanske för någon annan...
  Så nöjd :), 9 september 2020

  Jag uppskattade så-kalendern, men för mig passade inte bokens upplägg för mina förhållanden. Ordentliga pärmar är så klart trevligt men en spiralrygg hade gjort det lättare att anteckna i trädgården t.ex. Papper är dyrt, men ändå lite väl lite för pengarna tycker jag.

 6. Onödig produkt
  Semele, 7 november 2019

  Dyr anteckningsbok med lite information. Antog att det skulle finnas text att läsa och lära sig mer om odling och inte tomma sidor. Missuppfattade tydligen.

 7. Odlingskalender
  Ingrid Susanne Einarson, 4 oktober 2019

  Jag hade gärna velat se ngr sidor inuti boken också. Den var bra, men jag hade utifrån recentionerna förväntat mig innehållet på ett annat sätt.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Sara Bäckmo