Uppfödd på nätet - Lär känna den sociala generationen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-09-13
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
SAB
O
ISBN
9789188953308
Uppfödd på nätet - Lär känna den sociala generationen (häftad)

Uppfödd på nätet - Lär känna den sociala generationen

Häftad Svenska, 2019-09-13
199
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Det här är storyn om den sociala generationen. De är våra barn, elever, kunder och anställda, och de är den första generationen som är uppfödd på nätet. Hur lever de sina liv, vad värderar och ogillar de, och hur och varför skiljer de sig från tidigare generationer?

Johannes Gustavsson, en av personerna bakom sociala medie-tidningen Oh My Vlog, entreprenörs-podcasten Drömpodden och influencer-eventet Tubecon Sverige, avkodar i den här boken de digitala infödingarna. Skildringen av den sociala generationen fördjupas genom intervjuer med forskare och influencers. Med bättre kunskap kanske vi inser att allting inte var bättre förr. Och får nya perspektiv i våra roller som förälder, lärare, chef och kommunikatör.

Johannes Gustavsson (född 1997) är rådgivare och föreläsare inom digital kommunikation. Han är en av Sveriges få verkliga experter på den sociala generationen. Bland kunderna finns allt från ledningsgrupper till skolpersonal som vill veta mer om vad dagens unga gör på nätet. Johannes undervisar även på Sälj & Marknadshögskolan i Göteborg. Detta är hans första bok.
Visa hela texten

Bloggat om Uppfödd på nätet - Lär känna den sociala ...