Starta och driva eget : smart, digitalt och hållbart (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
283
Utgivningsdatum
2019-09-27
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Sääf, Ebba (form)
Dimensioner
206 x 155 x 25 mm
Vikt
481 g
SAB
Qbaj
ISBN
9789188953315
Starta och driva eget : smart, digitalt och hållbart (häftad)

Starta och driva eget : smart, digitalt och hållbart

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-09-27
240
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Har du en idé som du vill göra till verklighet genom att starta eget företag? Eller är du redan igång men står och stampar? Då är den här boken för dig!

Det har aldrig varit enklare att starta eget företag, som ett sidoprojekt eller en heltidssysselsättning. I vår uppkopplade värld kan du enkelt och billigt bygga upp din verksamhet och nå kunder på helt nya sätt, till och med innan du har något att sälja. Men oavsett om du bara har ett frö till en affärsidé eller har drivit eget under en tid så kan frågetecknen vara många. Använd den här boken som en guide för att steg för steg komma igång och komma vidare. Få svar på dina frågor, inspireras av andra och ta hjälp av startupföretagens metoder för att bygga ett företag som är smart, digitalt och hållbart.

Elin Häggberg är journalisten som blev entreprenör. Genom sina föreläsningar och guider, sin blogg Teknifik och podcasten Teknikens Under, hjälper Elin tusentals människor varje vecka att bättre förstå och använda teknik och digitala verktyg. Från att aldrig ha sett sig som en företagartyp är hon idag en inspirationskälla för många som drömmer om att ta klivet till eget. När Elin själv startade företag saknade hon en tydlig, enkel guide in i företagslivet som var anpassad efter den digitala världen. Nu finns den!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Starta och driva eget : smart, digitalt och hållbart. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Detta är en grundkurs och inget mer
    Anna, 5 juli 2021

    Jag tycker Elin är en härlig bloggare men jag hade förväntat mig mer djup i denna bok. All info är för grundläggande och passar bara någon som är helt nybörjare på området. Har man någon erfarenhet alls så finns det inget nytt att hämta i den här boken tyvärr.

Visa alla 1 recensioner