Starta och driva eget - smart, digitalt och hållbart (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (3.6 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-10-06
Förlag
Polaris Fakta
ISBN
9789188953575
Starta och driva eget - smart, digitalt och hållbart (e-bok)

Starta och driva eget - smart, digitalt och hållbart E-bok

E-bok (Pdf),  Svenska, 2019-10-06
141
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Har du en idé som du vill göra till verklighet genom att starta eget företag? Eller är du redan igång men står och stampar? Då är den här boken för dig!

Det har aldrig varit enklare att starta eget företag, som ett sidoprojekt eller en heltidssysselsättning. I vår uppkopplade värld kan du enkelt och billigt bygga upp din verksamhet och nå kunder på helt nya sätt, till och med innan du har något att sälja. Men oavsett om du bara har ett frö till en affärsidé eller har drivit eget under en tid så kan frågetecknen vara många. Använd den här boken som en guide för att steg för steg komma igång och komma vidare. Få svar på dina frågor, inspireras av andra och ta hjälp av startupföretagens metoder för att bygga ett företag som är smart, digitalt och hållbart.

Elin Häggberg är journalisten som blev entreprenör. Genom sina föreläsningar och guider, sin blogg Teknifik och podcasten Teknikens Under, hjälper Elin tusentals människor varje vecka att bättre förstå och använda teknik och digitala verktyg. Från att aldrig ha sett sig som en företagartyp är hon idag en inspirationskälla för många som drömmer om att ta klivet till eget. När Elin själv startade företag saknade hon en tydlig, enkel guide in i företagslivet som var anpassad efter den digitala världen. Nu finns den!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »