Mer pengar för pengarna : Spara, låna och försäkra som de verkliga... (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2020-05-06
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Aspenstrand, Josefine (red.) / Aspenstrand, Josefine (form) / Lindblad, Niklas (form)
Illustratör/Fotograf
Tina Calén
Vikt
600 g
SAB
Qci
ISBN
9789188953926
Mer pengar för pengarna : Spara, låna och försäkra som de verkliga... (inbunden)

Mer pengar för pengarna : Spara, låna och försäkra som de verkliga...

Inbunden Svenska, 2020-05-06
199
Kommer snart. Förboka gärna.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den enkla vägen till bättre ekonomi

En stor del av våra sparpengar är placerade på ett mycket lönsamt sätt ... för finansbranschen. Banker och försäkringsbolag utnyttjar skamlöst att de flesta tycker att fonder och pensioner är tråkigt och svårt. Målet med den här boken är att du ska sluta ge bort dina pengar till överbetalda finanssäljare. Den lär dig hur du på bästa sätt tar hand om din ekonomi så att det blir mer pengar till dig och mindre till banken. Och det fina är att det inte alls är så svårt som många tror.

Boken fungerar lika bra för dig som bara vill ha enkla, effektiva råd för din ekonomi som för dig som verkligen vill förstå en värld som ofta framstår som obegriplig. Du får veta vilka sparprodukter och aktörer du ska undvika och hur de verkliga experterna själva gör med sparande, pensioner, bostadsköp, lån och försäkringar. På område efter område kokar författarna ner teori och forskning till några få centrala råd som är förvånansvärt enkla att förstå och riktigt lönsamma att tillämpa.

Författarna har en bred bakgrund inom finansbranschen och driver den oberoende aktören Småspararguiden. Andreas Runnemo och Patrick Siegbahn hade välbetalda jobb inom finansbranschen när de upprördes över hur rådgivare lurade in folk i dyra fonder. Det blev startskottet för Småspararguiden och så småningom fick de med sig den likaledes upprörda pensionsexperten Elisabeth Wass. Särskilda meriter är att de avslöjat skandalbolaget Allra och fått konsumentpriset Blåslampan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mer pengar för pengarna : Spara, låna och försäkra som de verkliga...
  2. +
  3. Sluta snacka skit : våga provocera för bättre ledarskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sluta snacka skit : våga provocera för bättre l... av Rafael Pimenta, Mårten Sallander (häftad).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Mer pengar för pengarna : Spara, låna och...