Hälsodjungeln : lär dig avslöja trender, bluffar och genvägar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
213
Utgivningsdatum
2019-10-22
Förlag
Lava Förlag
SAB
V
ISBN
9789188959065
Hälsodjungeln : lär dig avslöja trender, bluffar och genvägar (häftad)

Hälsodjungeln : lär dig avslöja trender, bluffar och genvägar

Häftad Svenska, 2019-10-22
229
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I en värld fylld till bredden av allt finns det numera bara en enda sak vi inte kan köpa över disk, ladda ned som en app eller beställa hem från nätet - vägen till den evigt goda hälsan. Men det hindrar oss inte från att försöka.
Vi hoppas innerligen att det vore så enkelt. Vi lever ständigt omgivna av en aldrig sinande ström av budskap från alla typer av medier, såväl nya som gamla, som vill berätta för oss hur just vi ska göra för att lyckas uppnå våra drömmars hälsomål. Är det inte en ny diet är det en ny träningsform. Är det inte ett nytt superbär är det ett nytt magiskt piller.
Vad ska man egentligen äta, och kanske ännu viktigare, vad ska man inte äta? Frågorna är många och svaren som erbjuds ännu fler. Men vem ska man egentligen lita på och vem är det som faktiskt har svaret på frågorna? Och ändrar sig vetenskapen bakom hälsa, kost och träning lika ofta som hälsoböckerna byter teman? Nej, och kanske just därför är det så många som försöker påstå detta. Hälsodjungeln är inte en vanlig hälsobok, den är så mycket mer än så. Det är din machete genom den snåriga djungeln av hälsoinformation.
Erik Sander har en fil.kand. inom Biomedicin med inriktning på träning, har utbildat personliga tränare inom Näringslära och som konsult hjälpt gym med utbildning och kompetensutveckling av personal. Dessutom är han frilansskribent och har skrivit för både träningsmagasin och dagstidningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hälsodjungeln : lär dig avslöja trender, bluffar och genvägar
  2. +
  3. När det hälsosamma blir ohälsosamt : hjälp när tankar om kropp, mat och äta

De som köpt den här boken har ofta också köpt När det hälsosamma blir ohälsosamt : hjälp när ... av Evelina Linder, Erika Nyman Carlsson (häftad).

Köp båda 2 för 518 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Erik Sander

  • Hälsodjungeln

    Erik Sander

    Hälsotrender kommer och går i en ständig ström från världens alla håll. Nya dieter, nya träningsformer, nya piller och ny supermat. Att försöka lista ut vad som egentligen stämmer känns ofta som att bli transporterad rakt ut i djungeln med ögonbin...