Kroppen ljuger aldrig : konsten att tala kroppsspråk (häftad)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-08-30
Förlag
Lava Förlag
SAB
Doef
ISBN
9789188959126
Kroppen ljuger aldrig : konsten att tala kroppsspråk (häftad)

Kroppen ljuger aldrig : konsten att tala kroppsspråk

Häftad Svenska, 2019-08-30
109 149 Du sparar 40 kr!
Kommer snart. Förboka gärna.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
NYUTGÅVA!

Din kropp avslöjar dina tankar!

Visste du att kroppsspråket ofta röjer våra innersta tankar, känslor och avsikter och att det är mer tillförlitligt än det muntliga språket? Men det är inte alltid lätt att tolka alla de signaler som våra kroppar förmedlar. Kroppsspråket är ett språk som vi alla talar men som endast ett fåtal egentligen förstår , menar skådespelerskan Mi Ridell och polisen Lucas Bruhn (pseudonym), båda utbildade i retorik och författare till boken Kroppen ljuger aldrig lär dig tala kroppsspråk. Och kanske är det så att vi idag, när den mesta kommunikationen sker elektroniskt, helt är på väg att tappa förmågan att uppfatta kroppsspråket.

I den här boken får du öva din förmåga att tolka andra människors kroppsspråk, att själv uttrycka dig och att lära dig den ädla konsten att lyssna. Vetenskapliga fakta, underhållande historier, tips, knep och tydliga illustrativa foton och exempel guidar dig i en mängd olika situationer: jobbintervjuer, första träffen, mingelpartyn, stressiga situationer, hotfulla lägen, föräldra-barnsamtal, kommunikation med kärlekspartnern och mycket mer. Det finns ett stort antal engelskspråkiga böcker om kroppsspråk, däremot har det saknats en bok på svenska som på ett lättillgängligt sätt presenterar vetenskapligt belagda fakta.

Mi Ridell har stått på teaterscenen och medverkat i ett flertal TV-produktioner och filmer sedan 1991. Idag föreläser hon och ger utbildningar inom kroppsspråk och presentationsteknik. Mi har fördjupat sig inom retorik, mindfulness, ledarskap och mental träning, bland annat hos den amerikanske FBI-agenten Joe Navarro. Lucas Bruhn (pseudonym) har i 25 år arbetat med särskilda spaningsmetoder nationellt och internationellt för svensk polis och säkerhetstjänst. Han har en examen i retorik och är utbildad kommunikatör.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kroppen ljuger aldrig : konsten att tala kroppsspråk
  2. +
  3. Hjärnstark : hur motion och träning stärker din hjärna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hjärnstark : hur motion och träning stärker din... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 168 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Kroppen ljuger aldrig

    Mi Ridell

    Visste du att kroppsspråket ofta röjer våra innersta tankar, känslor och avsikter - och att det är mer tillförlitligt än det muntliga språket? Kroppen ljuger aldrig är den första boken i ämnet på svenska. Det är en viktig och underhållande bok som...

Bloggat om Kroppen ljuger aldrig : konsten att tala ...