Den friska maten för hela familjen ; kostronauterna visar vägen till en piggare vardag med naturlg mat, mindre socker och mer näring (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (32.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-06-07
Förlag
Lava förlag
ISBN
9789188959263
Den friska maten för hela familjen ; kostronauterna visar vägen till en piggare vardag med naturlg mat, mindre socker och mer näring (e-bok)

Den friska maten för hela familjen ; kostronauterna visar vägen till en piggare vardag med naturlg mat, mindre socker och mer näring (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-06-07

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Välkommen till en hälsosam vardag med naturlig mat, mindre socker och mer näring!

Den här boken är en lustfylld, lekfull, pedagogisk och smart inkörsport till en hälsorevolution i familjen! Du får två böcker i en om det förändringsarbete du enkelt kan göra. Nyckeln är att man behöver förstå VARFÖR man gör förändringen. Som förälder får du lära dig grunderna till hälsa och kost i ett enkelt format. Boken är vändbar och i en egen del får barnen samma budskap, där fyra glada figurer, kostronauterna, leder dem genom ett antal barnanpassade berättelser där vi får lära känna Lip, Amin, Vimi och Glu som visar barnen vägen till en hälsosam vardag.

Recepten i boken är enkla och går att laga på under 30 minuter! Välj bland nyttigare varianter på frukost, lunch och middag. Vad sägs om t ex äggagegga, en variant på formfranska, nattbakad kyckling, fiskbiffar, pizza, kebabspett och förslag på alternativ till pasta och pommes frites. Till efterrätt kan du välja på fruktrullar, chokladmousse eller varför inte testa snöbollar? De flesta hälsobudskapen förmedlas idag till föräldrar. Med Den friska maten för hela familjen vill Sandra Owe möta barnen utifrån deras perspektiv och lita på deras förmåga att ta till sig information och lära nytt. Därför finns också plats för egna anteckningar och noteringar i boken, på så sätt bjuds barnen in till ett interaktivt förhållningssätt till maten! För det är ju en sak att bestämma sig för att man vill få till en förändring, men en helt annan att få med sig även barnen på tåget. Och just få dem att förstå varför!

Sandra Owe är licensierad kostrådgivare vid Paleo Institute och driver sedan ett par år tillbaka den uppskattade familjebloggen familygood.se. I sitt hälsokoncept ger hon rådgivning, utbildning och förändringsledning under konceptet Nourish Now. Sandra gör även hälsoresor med fokus på läkande mat och en hållbar syn på hälsa och träning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sandra Owe

  • Den friska maten för hela familjen - kostronauterna visar vägen

    Sandra Owe

      Välkommen till en hälsosam vardag med naturlig mat, mindre socker och mer näring! Den här boken är en lustfylld, lekfull, pedagogisk och smart inkörsport till en hälsorevolution i familjen! Du får två böcker i en om det förändringsarbete du...