Pampens historia av Rebecca Weidmo Uvell (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2019-10-09
Förlag
Vulkan
Medarbetare
Frisk, Anneli (form)
ISBN
9789188959300
Pampens historia av Rebecca Weidmo Uvell (häftad)

Pampens historia av Rebecca Weidmo Uvell

(1 röst)
Häftad Svenska, 2019-10-09
199
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Fler gånger än vi kan räkna har personer med makt och tillgång till andra människors pengar avslöjats ha använt det för att berika sig själva. Vi kallar dem pampar.

Tack vare internet och sociala medier är det idag betydligt svårare att komma undan att missbruket exponeras offentligt. Men tyvärr verkar folk aldrig lära sig, de blir inte färre. Det var därför dags för de största pamparna genom historien fram till idag att samlas i en egen bok.

Internet är snabbt men en bok lever för evigt. Genom att lyfta fram och föreviga ett hundratal pampar som varit inblandade i en rad olika skandaler från 1970-talet till nutid är det min förhoppning att ingen glömmer bort vare sig dem eller vad som händer när människor med makt och pengar glömmer rätt och fel.
Pamparna har alltid förtjänat en egen historiebok. Nu har de en.

Rebecca Weidmo Uvell är en av Sveriges mest framgångsrika och tongivande opinionsbildare. Hon har skrivit ledare i Dagens Industri och har varit krönikör på Aftonbladet, Dagens Samhälle och Borås Tidning. Idag driver hon en av landets största opinionsbloggar, www.uvell.se, och jobbar via podcast, Twitter och Facebook.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Pampens historia av Rebecca Weidmo Uvell
 2. +
 3. Vad håller ni på med?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vad håller ni på med? av Rebecca Weidmo Uvell (häftad).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rebecca Weidmo Uvell

 • Nätsmart : en guide till påverkan genom sociala medier

  Rebecca Weidmo Uvell

  Sociala medier har revolutionerat och liberaliserat det fria ordet. De har brutit mediernas informationsmonopol och gett alla en chans att nå ut. De har även demokratiserat det offentliga samtalet, det har aldrig varit så lätt för vanliga människo...

 • Vad håller ni på med?

  Rebecca Weidmo Uvell

  Blir du förbannad över slöseriet med skattepengar? Är hyckleri något av det värsta du vet? Vill du veta vad som sker i de skrymslen och vrån media förbiser? Då är det här boken för dig. Rebecca Weidmo Uvell har de senaste åren jagat slöseri, hyckl...

Bloggat om Pampens historia av Rebecca Weidmo Uvell