Optimera mera! : börja samarbeta med hjärnan - om att optimera hållbarhet hos dig själv och i organisationen (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
211
Utgivningsdatum
2020-04-22
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Landby, Mikael (form) / Rankell, Jessica (foto)
SAB
Dokb,Qbfa
ISBN
9789188959546
Optimera mera! : börja samarbeta med hjärnan - om att optimera hållbarhet hos dig själv och i organisationen (häftad)

Optimera mera! : börja samarbeta med hjärnan - om att optimera hållbarhet hos dig själv och i organisationen

Häftad Svenska, 2020-04-22
229
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Många lider av stress och är du stressad under längre perioder påverkar du inte bara dig själv negativt utan även alla andra i din omgivning. Det gäller såväl hemma som på din arbetsplats.

I Optimera mera får du lära dig mer om vad stress är och hur du kan optimera dina mentala processer genom emotionell färdighet och kognitiv kontroll allt för att må och fungera bättre!

Eftersom företag leds och består av människor kommer boken också handla om hur ledare och organisationer kan skapa förutsättningar för att optimera det sociala samspelet och en bra psykosocial arbetsmiljö som gynnar hållbarheten för både den enskilda och företaget i stort.

I boken följer du steg för steg hur du kan öka dina insikter och förbättra ditt mående och i slutet finns reflektionsfrågor samt exempel på mentala pauser eller "mindbreaks".

Till boken finns också tillhörande mp3-filer för mind- breaksövningarna som ett komplement för den som hellre vill lyssna.

CAMILLA IHSE är stress- och avspänningspedagog med inriktning på KBT, mindfulnessinstruktör och diplomerad personlig mental tränare. Hon har även en filosofie kandidatexamen på Lunds universitet med psykologi som huvudämne. Camilla har stor erfarenhet inom HR och av att arbeta med människor i olika organisationer, vilket hon gjort i 18 år. Idag driver hon Ihsero AB och håller bland annat i föreläsningar, workshops och kurser. Du kan läsa mer om det på www.ihsero.se.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Optimera mera! : börja samarbeta med hjärnan - om att optimera hållbarhet hos dig själv och i organisationen
  2. +
  3. Psykopatetiskt : vägen till ett hållbart ledarskap utan psykopati och annan dårskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Psykopatetiskt : vägen till ett hållbart ledars... av Elaine Hillerström (häftad).

Köp båda 2 för 667 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Ihse

  • Optimera mera

    Camilla Ihse

    Stress är något många lider av och långvarig stress påverkar inte bara dig själv negativt, utan även alla andra i din omgivning - såväl hemma som på din arbetsplats. Optimera mera är en bok som hjälper dig hantera stress. Du får lära dig mer om va...