Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sanna på Tallåsen (del 1)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
233
Utgivningsdatum
2019-03-27
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Stridh, Sandra (form)
Dimensioner
210 x 145 x 18 mm
Vikt
389 g
SAB
Hcg
ISBN
9789188964021
En i gänget? (inbunden)

En i gänget?

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-03-27
89 141 Du sparar 52 kr!
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Sanna längtar efter att få vara med i skötargänget på Tallåsen. Hon känner sig utanför och saknar en kompis i stallet. Den nya tjejen Julia verkar snäll, men det är något som inte stämmer med henne. Trots att hon är duktig med hästarna verkar hon vara jätterädd när hon rider. Sanna undrar varför, men det vill inte Julia prata om.

Allra mest drömmer Sanna om att få bli skötare på Beauty. Men hon har redan en skötare. Typiskt att det måste vara just Lina! Henne är det helt omöjligt att samarbeta med. Dessutom skryter hon om alla hopptävlingar hon vinner ihop med Beauty. Det verkar inte som att något kan hota dem från att vinna klubbmästerskapet i år heller. Sanna önskar verkligen att hon kunde få sätta Lina på plats. Men hur skulle det gå till?

En i gänget? är den första boken om Sanna på Tallåsen. Den riktar sig till alla hästintresserade killar och tjejer i bokslukaråldern. Författaren Anna Bendréus Kinding är veterinär och mamma till tre barn som också gillar hästar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En i gänget?
 2. +
 3. Vilket ridläger!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vilket ridläger! av Anna Bendréus Kinding (inbunden).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En i gänget?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fångar stallhierarkierna på pricken!
  Kaffeläsaren, 1 juli 2019

  Sanna tillbringar stor del av fritiden i stallet Tallåsen. Drömmen är en egen sköthäst och allra helst favorithästen Beauty. Men Beauty har redan en skötare i Lina. Lina tillhör de populära tjejerna i stallet med hög status och dålig attityd mot de elever som inte är skötare.
  En i gänget kastar mig genast tillbaka till min barndom när jag red på ridskola. Där var hierarkin bland skötarna stor och förste-skötarna var alltid högst i rang och såg ner lite på alla andra. Blev man tilldelad e... Läs hela recensionen

 2. Välskriven bok om hästtjejer!
  Lollos bokhörna, 14 juni 2019

  "En i gänget?" Av Anna Bendréus Kinding är den första boken om Sanna på Tallåsen. Den riktar sig till alla hästintresserade killar och tjejer i bokslukaråldern (ca 9-12 år). Sanna längtar efter att få vara med i skötargänget på Tallåsen. Hon känner sig utanför och saknar en kompis i stallet. Den nya tjejen Julia verkar snäll, men det är något som inte stämmer med henne. Trots att hon är duktig med hästarna verkar hon vara jätterädd när hon rider. Sanna undrar varför, men det vill inte Julia p... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Bendréus Kinding