Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sofia med knuff (del 4)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
98
Utgivningsdatum
2019-09-26
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Norén, Mattias (form)
Dimensioner
192 x 144 x 10 mm
Vikt
190 g
SAB
Hcg
ISBN
9789188964694

På väg ut i livet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-09-26
162
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
När Sofia ser ett Youtubeklipp med en galopperande flicka med fladdrande hår bestämmer hon sig genast för att börja rida. Som tur är har någon lämnat återbud till en av nybörjargrupperna. Att rida kan väl inte vara särskilt svårt? I stallet finns världens finaste häst, Hedda. Där finns också Heddas skötare Siri som Sofia ogillar från första stund. Någon hon däremot gillar är Isa som börjar i Sofias klass, 8A. Isa är en sådan person som Sofia kan skratta tillsammans med så att det sprutar makaroner ur munnen, fast de just träffats. Skolan går fint när Sofia har koll på läget, men det har hon tyvärr inte alltid. Allt som oftast söker hon skydd hos Frans som är den klokaste människa Sofia vet.

Kanske gör hennes adhd att hon har energi till så mycket? Kanske är det adhd:n som gör att hon akut måste vara ifred och exploderar om hon blir störd? Sofia har ingen aning. Hon hinner inte fundera särskilt mycket över det heller. Hon är upptagen med att skynda fram genom livet. Något annat vore otänkbart!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. På väg ut i livet
  2. +
  3. Teddybjörnen Fredriksson och tomten som satt fast

De som köpt den här boken har ofta också köpt Teddybjörnen Fredriksson och tomten som satt fast av Lasse Berghagen (inbunden).

Köp båda 2 för 296 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av På väg ut i livet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok om att ha adhd
    Lollos bokhörna, 3 december 2019

    Boken handlar om Sofia som har adhd. När Sofia ser ett Youtubeklipp med en galopperande flicka med fladdrande hår bestämmer hon sig genast för att börja rida. Som tur är har någon lämnat återbud till en av nybörjargrupperna. Att rida kan väl inte vara särskilt svårt? I stallet finns världens finaste häst, Hedda. Där finns också Heddas skötare Siri som Sofia ogillar från första stund. Någon hon däremot gillar är Isa som börjar i Sofias klass, 8A. Isa är en sådan person som Sofia kan skratta ti... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Annelie Strömberg