Sticker (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
305
Utgivningsdatum
2020-09-14
Upplaga
1
Förlag
Ord&visor Förlag
Originaltitel
Sticker
SAB
uHc
ISBN
9789188965226
Sticker (kartonnage)

Sticker

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2020-09-14
231
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
"- Ligg bara alldeles stilla, viskar jag. Det finns inte en chans att han ser oss här, skogen skyddar oss.
Jag hoppas det är sant för jag hör hur stegen närmar sig. De går fort, andningen hörs fast stigen är flera meter bort. Jag vågar inte titta upp. Det kan ju faktiskt vara vem som helst. Någon sen vandrare. Men tänk om det är han!"

När Wendys bästa kompis Disa sviker henne värre än hon kunnat föreställa sig, drar hon iväg till en stuga vid Missutjärn. Där finns ingen från skolan, ingen som tycker att hon är äckligast i världen, bara skog. Men när Wendy kommer till stugan är den inte alls tom. En dryg storstadstjej har flyttat in där. Utan att Wendy förstår hur det går till så är hon och Binta, som storstadstjejen heter, plötsligt på flykt från något mer skrämmande än det Wendy själv stuckit från.

Men vem är egentligen Binta och vad är det hon flyr ifrån? Och vad är det som gör att Wendy följer med?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sticker
 2. +
 3. Min lilla pekbok : första 100 orden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min lilla pekbok : första 100 orden av Marie Helleday Ekwurtzel (kartonnage).

Köp båda 2 för 287 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sticker. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande och bra ungdomsbok

  AC:
  Denna gång har jag läst boken Sticker av Sara Wikman. En mycket spännande bok som du bara vill läsa klart. Den tar upp relevanta saker som kärlek, att rymma, vänskap och svek. Språket är enkelt och man dras lätt med i historien. Mycket trevlig läsning och jag ville inte avsluta boken utan följa karaktärerna en stund till.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Wikman

 • Jag vill inte möta världen i tårar

  Sara Wikman

  "Det var här vi var, hon och jag och det var bra. Jag vet att det var bra för det kändes bra i mig, det måste ha känts bra i henne också, det bara måste. Hon tittade på mig som att det var bra i varje fall, med de där ögonen hon har. Går det att v...