Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
På rätt kurs
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2011-10-04
Förlag
Docendo
Dimensioner
298 x 215 x 10 mm
Vikt
240 g
SAB
006.7,Pucbb
ISBN
9789188973559
Färglära

Färglära

grundkurs

Spiral Svenska, 2011-10-04
449
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Teoriboken Färglära ger dig goda grundkunskaper om färger. Boken går bland annat igenom hur vi ser färger, färgfysik, färgmodeller, sammansättning av färger och vad man bör tänka på, färgpsykologi och hur ljuskällor påverkar. I slutet finns även en ordlista som kort förklarar ord och begrepp som har någon anknytning till färger. Boken är ett bra komplement i undervisning där elever kommer i kontakt med färger och behöver eller vill veta mer. Grundläggande kunskaper i färglära är också användbart för alla som arbetar med eller är intresserade av ämnen där färg ingår, till exempel originalarbete, inredning eller annan typ av design.

Vår serie På rätt kurs är grund- och fördjupningsböcker där du genom att följa instruktioner lär dig viktiga funktioner i programmen. Teoridelar och övningar är sammanvävda och böckerna fungerar både för lärarledd undervisning och självstudier.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Färglära
  2. +
  3. Illustrator CC Grunder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Illustrator CC Grunder av Iréne Friberg (spiral).

Köp båda 2 för 1048 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Färglära

Övrig information

Teoriboken Färglära, som naturligtvis är tryckt i fyrfärg, ger dig goda grundkunskaper om färger. Boken är ett bra komplement i undervisning där elever kommer i kontakt med färger och behöver eller vill veta mer. Det är dock inte bara elever som kan ha nytta och nöje av detta material utan även andra, både privat och i arbetet.

Boken går bl.a. igenom hur vi ser färger, färgfysik, färgmodeller, sammansättning av färger och vad man bör tänka på, färgpsykologi och hur ljuskällor påverkar.
I slutet finns även en ordlista som kort förklarar ord och begrepp som har någon anknytning till färger.