Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
339
Utgivningsdatum
2019-09-24
Förlag
Etta
Översättare
Helen Sonehag
Originaltitel
Expectation
Dimensioner
210 x 135 x 28 mm
Vikt
424 g
SAB
Hce
ISBN
9789188979001
Förväntan (häftad)

Förväntan

(1 röst)
Häftad Svenska, 2019-09-24
189
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När ingenting blev som man hade tänkt sig

Hannah, Cate och Lissa är unga, färgstarka och oskiljaktiga. De bor i East End i London och deras tillvaro genomsyras av konst, aktivism, romantiska äventyr och känslan av att ha hela livet framför sig. De är fulla av liv och energi. De är bästa vänner.

Tio år senare har livet inte riktigt blivit som de förväntade sig. Istället befinner de sig mitt bland spillrorna av misslyckade karriärer och svalnande äktenskap. Alla tre längtar efter det som någon av de andra har. Alla tre frågar sig samma sak: Hur lever man ett meningsfullt liv?

'Förväntan' är en roman om vänskapens toppar och dalar, hur den kan tappa fart bara för att sedan komma tillbaka starkare än någonsin. Om att hitta sin egen väg framåt. Den utforskar det där gränslandet mellan förväntningar och verkligheten en plats full av drömmar, längtan och smärta där vi alla lever våra liv.

"Anna Hopes prosa är så skicklig, handlingen så noggrant och fängslande utformad." The Guardian

"Hope skriver kraftfullt såväl som lyriskt. Hon är lika skicklig på att frammana både karaktärernas emotionella tillstånd och deras fysiska förnimmelser." The Irish Times

Anna Hope bor med sin familj i Kent. Hon har tidigare studerat vid Oxford, Royal Academy of Dramatic Arts, samt har en magister i kreativt skrivande från Birkbeck. Hon har skrivit två historiska romaner: Vakna(2014) och The Ballroom(2016). 'Förväntan' är hennes första roman som utspelar sig i nutid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förväntan
  2. +
  3. Förväntan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förväntan av Anna Hope (pocket).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Hope