Små glädjeämnen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-11-23
Upplaga
1
Förlag
Etta
Översättare
Matilda Södergran
Originaltitel
Little Pleasures
Dimensioner
216 x 145 x 28 mm
Vikt
575 g
SAB
Hce
ISBN
9789188979285
Små glädjeämnen (inbunden)

Små glädjeämnen

Inbunden Svenska, 2020-11-23
199
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Spännande och varm berättelse om livets små mirakel

Året är 1957. Jean jobbar som journalist på en lokal tidning strax utanför London och får i uppdrag att intervjua Gretchen som påstår sig ha varit med om en jungfrufödsel. Hon svär att hon aldrig ens kysst en man innan hon födde sin dotter.

Jean tar sig nyfiket an den märkliga historien, eftersom hon vanligtvis får nöja sig med att skriva om hushållstips, katter i träd och veckans bröllop. Medan Jean nystar i vad som egentligen hänt blir hon allt mer charmad av hela Gretchens familj. Det blir en omväl vande tid och för första gången på länge början Jean tro att det äntligen är hennes tur att få lite kärlek och lycka i livet.

Små glädjeämnen är en innerlig och fängslande roman om att se det vackra i det lilla. Ett spännande mysterium varvas med oväntad kärlek, lågmäld humor och underbara brittiska 50- talsmiljöer.

"Små glädjeämnen är en välskriven roman om ett för femtiotalet kontroversiellt ämne, som även innehåller mycket vardagsrealism från samma tidsperiod ... en mycket bra och framför allt mycket brittisk roman, med ett intressant och öppet slut." - BTJ-häftet nr 24/ 2020, Elisabeth Brännström

Clare Chambers är född 1966 och bor i brittiska Kent tillsammans med sin familj. Hon har skrivit en rad uppskattade och prisade romaner tidigare men Små glädjeämnen är hennes första roman på tio år.

 

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Små glädjeämnen
  2. +
  3. Systrar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Systrar av Adèle Bréau (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Clare Chambers