Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Saltmålla (del 1)
Antal sidor
369
Utgivningsdatum
2022-05-11
Förlag
Stellar Förlag
Medarbetare
Bygdén, Lisa (form)
Dimensioner
223 x 147 x 26 mm
Vikt
590 g
SAB
Hc
ISBN
9789188981189

Sandänglar

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-05-11
234
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sandänglar är Susanne Schempers femte spänningsroman och den första boken i en ny serie, Saltmålla. Det är en mörk psykologisk spänningsroman om en ensam kvinnas desperata längtan efter att bli omtyckt.

Författaren Paulina Pihl ser fram emot både skrivtid och lugn nära hav och natur på nyöppnade Saltmålla Resort. Den senaste tiden har varit stressig och förhållandet hon har med den temperamentsfulla och svartsjuka Milla tar allt mer energi.

Ingela Salo befinner sig också på hotellet. Hennes längtan efter gemenskap överskuggas av hennes förlamande rädsla för att inte passa in. När hon oväntat får uppleva hur det är att höra till, och sedan lika snabbt hamnar utanför igen, blir besvikelsen för stor att hantera. Hon finner sig beredd att göra vad som helst för att återigen få känna sig sedd. Samtidigt kan Ingela inte tolka de omvälvande känslor hon snabbt får för Paulina. Kan det vara äkta kärlek?

Paulina, som till en början roas av den udda kvinnan, drabbas snart av en stark känsla av obehag. Är Ingelas intresse verkligen sunt - eller är hon rent av besatt av henne?

"Mycket bra!" tycker BTJ. "Detta är en roman man flyger igenom och man känner sympati för karaktärerna, även när de gör saker man inte kan försvara. Både Paulina och Ingela är välskrivna karaktärer med intressanta liv och historier det är minst sagt en bra början på Schempers nya serie. Nästa del kan inte komma snabbt nog!" Lektör Frida Jönsson, BTJ-häfte 11:2022

Sagt om Sandänglar:
Gränsen mellan stark beundran och besatthet kan ibland vara hårfin och Susanne Schemper är skicklig på att skapa dessa små skiftningar, förskjutningar i det som sker. Knappt märkbara, och oskyldiga var för sig, men fogade samman visar de upp en helt annan bild. Hon är kort sagt en mästare på psykologisk spänning! Susanne Abel, Boksann

Susanne Schemper har tidigare skrivit spänningsromanen Osynlig närvaro (2018) och den mycket populära Solingeserien, där första delen släpptes 2019. Hennes nya serie Saltmålla, med fristående delar, är psykologiska spänningsromaner med den gemensamma spelplatsen Saltmålla Resort, belägen vid den vackra hallandskusten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sandänglar
 2. +
 3. Bekännelsen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bekännelsen av Susanne Schemper (pocket).

Köp båda 2 för 313 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sandänglar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande och obehaglig
  Marias bokhylla, 19 december 2022

  Paulina är författare och ser fram emot att få en veckas lugn och ro på det nyöppnade Saltmålla Resort. Att få ta det lite lugnt men samtidigt få skrivtid, det är precis vad hon behöver. Dessutom känner hon värdparet väldigt väl och hemma har hon en svartsjuk flickvän som tar mycket energi. Så med lätt hjärta beger hon sig till smygöppningen av det nya hotellet. Där befinner sig influencers och tävlingsvinnare för att få ta del av vad Saltmålla Resort har att erbjuda innan de slår upp dörrarn... Läs hela recensionen

 2. Mästerverk som måste läsas

  WOW! Susannes karaktärsbeskrivningar och miljöbeskrivningar är något alldeles speciellt.
  Man rycks med från första sidan och den går knappt släppa den. Går inte beskriva hur man kan få alla känslor och upplevelser ut ur en bok, allt verkligen darrar i luften.

  Helt magiskt!
  Ett råd att ge LÄS!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Susanne Schemper