Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (7.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-06-26
Förlag
Nicotext
ISBN
9789188983305
En bok om vädret : från antarktisk kyla till ökenhetta (e-bok)

En bok om vädret : från antarktisk kyla till ökenhetta (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-06-26
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
EBOK, Epub2-format
ISBN 9789188983305


Vädret har fyllt fler löpsedlar än kungen. Vädret är helt enkelt något som intresserar oss svenskar mer än någonting annat.

En bok om vädret innehåller en mängd fakta om väder. Läs om cumulusmoln, växthuseffekt och allt om oväder. Lär dig förstå sjörapporten eller förutspå vädret när du tittar ut genom fönstret på morgonen. I denna behändiga bok finner du allt om atmosfär till ösregn. Den innehåller även myter, rekord och citat. En bok som håller i alla väder helt enkelt.

Recensioner:
"Här finns mängder med uppgifter i uppslagsform om kända och mindre kända fenomen och rekord. [...] Det saknas verkligen inte samtalsämnen på temat väder! Boken har genomgående vackra illustrationer i färg."
Benny Kullinger, BTJ-häftet, nr 12 2017

"Låt pratet om vädret bli till något roligare än kallprat. I den här boken får du lära dig om olika molnsorter och vad dessa förebådar om vädret. Samt intressant fakta om olika väderrekord och väderfenomen. Som avslutning finns en frågesportdel."
Husbil & Husvagn, nr 17 2016

"Den här boken behandlar många odlares (och andras) favoritsamtalsämne - vädret! Imponera på din omgivning med din vetskap om mammamoln, saltstormar och skuggstrålar. Kunskap är kul!"
Allt om Trädgård, nr 2, 2017
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om En bok om vädret : från antarktisk kyla t...