Min egen väg (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
BEAUMONT SERIEN (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2021-03-24
Förlag
Everlasting Publisher Int.
ISBN
9789188989062
Min egen väg (e-bok)

Min egen väg E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-03-24
69
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Liam Westbury har hela världen framför sina fötter. Han är definitionen av den perfekte killen och är Beaumont gymnasiums stjärnspelare, förste quarterback. Flickvännen, Josie, är hejaklacksledare. Han kan välja och vraka bland alla universitet och har erbjudanden som väntar från dem alla. Det enda problemet är att han håller på att gå under av all press, men ingen förstår.

Liam Page är hjärtekrossaren han aldrig ville bli. Han är framgångsrik, smart och efterfrågad av både skivbolag och fans som dyrkar honom. Musik är hans passion, hans kärlek, men någonting fattas. Nätterna tillbringas i ensamhet och Liam längtar efter tjejen han lämnade bakom sig. Han ser hennes ansikte i varje publikhav och vetskapen att hon avskyr honom hemsöker fortfarande hans tankar. Men att återvända hem har aldrig varit ett alternativ, inte förrän nu.

Följ med på Liam Westburys resa under hans transformation till Liam Page. Upplev quarterbacken som blev rockstjärna. Ta del av Liams bästa och sämsta stunder medan han hittar sin väg tillbaka till Beaumont i den här uppföljaren till För Evigt Min, och få reda på hur allt började.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Heidi McLaughlin