Kärlekens likör (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-11-15
Förlag
Everlasting Publisher Int.
ISBN
9789188989185
Kärlekens likör (e-bok)

Kärlekens likör E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-11-15
55
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
På den årliga julbalen i Solvik möter Kevin kvinnan i sitt liv. Han blir blixtförälskad under deras korta möte i baren, men innan han kommer sig för att springa efter henne är hon borta. Redan på väg hem från balen bestämmer han sig att försöka hitta henne, för i tider av sociala medier borde det inte vara några problem. Eller?

Kevin inser emellertid att det inte bara är svårt, utan i det närmaste omöjligt. Den vackra kvinnan från balen är omöjlig att hitta. När Kevin har försökt allt börjar han tvivla på att hon ens existerar.
För varje dag som går kryper nästa julbal närmare och Kevin vet att det är nu eller aldrig, allt eller inget. Hans förberedelser är minutiösa och när kvällen väl är inne gäller det att våga ta chansen. Men kommer den mystiska kvinnan att dyka upp? Kommer Kevins väl uttänkta plan för att ta kontakt med henne verkligen att fungera?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kärlekens likör. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Magisk på alla sätt

    Detta är en finstämmig julnovell med magi och känslor fast inte det man kanske tror från början. Hopplöshet, inre strider men ändå ett hopp om att finna sin hjärtas kvinna.
    Här har vi ett par som kan uttrycka sig målande och vackert på samma gång och fånga läsaren från första stund, att novellen sedan avslutas med en helt oväntad twist är bara så underbart. Jag fullkomligt älskar när man inte ser den komma.
    Juliga noveller är något de flesta vill läsa inför jul så varför inte börj... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna