Rauk (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Berättelsen om Inigo Jones (del 3)
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2022-04-15
Förlag
Everlasting Publisher Int.
ISBN
9789188989215
Rauk (e-bok)

Rauk E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-04-15
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Inigo har tillsammans med Iskander och Ragni tagit sig till den nordligaste delen av Gothain där de fortsätter sin färd över det mörka sundet mot Raukön. När de kliver iland möts de av sin värsta mardröm. Mordia har väckt upp raukarna, de gigantiska stenjättarna. Vilket bara kan betyda en sak - tiden håller på att rinna ut.

Gruppen återvänder till den stora ön för att underrätta rebellerna och samla ihop styrkorna. Färden är fylld av faror och mycket måste offras för det gemensamma målet, att få stopp på raukarna och störta Bartek från tronen.

Inigo blir tvungen att hantera sina känslor för Iskander, men fylls samtidigt av motstridiga tankar gällande framtiden. Om hon överlever kriget och konfrontationen med Mordia, var hör hon då hemma? På Gotland eller i Gothain?

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Rauk. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Läs alla tre böckerna!

  Hela serien är annorlunda och väldigt välskriven och denna sista bok var som grädde på moset, spännande ända in i slutet. Så himla bra!
  Kan varmt rekommendera hela serien, läs den i ett svep!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Li Ekman

 • Rådare

  Li Ekman

  Nästan ett år har passerat sedan Inigo återvände från Gothain, allvarligt skadad av Mordia. Hon har svårt att anpassa sig till livet på Gotland och den väntande studenten. Saknaden efter Danai, Iskander, Emilo och de andra är enorm. Istället för a...

 • Blodsten

  Li Ekman

  Något växer inuti Inigo Jones bröstkorg, något som legat latent och bara väntat på att få bryta ut. Hon vill inte vara annorlunda. Bara passa in och vara som alla andra. Nu går det inte längre att slå ifrån sig de märkliga saker som sker omkring h...