Nightflyers (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (10.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-09-15
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Ylva Spångberg
ISBN
9789189007390
Nightflyers (e-bok)

Nightflyers E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-09-15

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
När en vetenskaplig expedition gör sig redo att söka efter en mytomspunnen utomjordisk ras är det bara skeppet Nightflyer som står tillgängligt. Besättningen består endast av kaptenen Royd Eris, som presenterar sig genom ett spöklikt hologram.

Kaptenens ovillighet att visa sig för forskarna är dock inte det enda som orsakar oro. Med i expeditionen finns en telepat som från första stund känner av en farlig närvaro. De är inte ensamma ombord Nightflyer.

Endast forskaren Melantha Jhirl har nu möjlighet att lösa mysteriet. När allt fler oförklarliga händelser inträffar faller det på hennes bord att utreda om hotet är verkligt.

Men först måste hon hålla sig levande.

Nightflyers är en skrämmande science fiction-berättelse av den bästsäljande författaren bakom Game of Thrones. Denna moderna klassiker blev i samband med originalutgivningen 1980 nominerad till det prestigefyllda Hugo Award och har vunnit ett flertal priser, bland andra Locus Award och Seiun Award. Den har filmatiserats och gjorts som originalserie på SYFY och Netflix och med hjälp av fantastiska helsidesillustrationer tas detta hyllade epos till nya höjder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av George R R Martin