Små människor, stora drömmar. Jane Austen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Små människor, stora drömmar
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
36
Utgivningsdatum
2020-03-30
Förlag
Bookmark Förlag
Illustratör/Fotograf
Katie Wilson
Dimensioner
250 x 203 x 10 mm
Vikt
350 g
SAB
uGez Austen, Jane
ISBN
9789189007703
Små människor, stora drömmar. Jane Austen (inbunden)

Små människor, stora drömmar. Jane Austen

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-03-30
120
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
LÄR KÄNNA EN FÖRFATTARE SOM GENOM SITT LIVSVERK BLIVIT IKONISK FÖR SIN TID

Uppväxt i 1800-talets England fick Jane en utbildning som var få kvinnor förunnade vid den tiden. Jane älskade att skriva och läsa och författade redan som 14-åring sin första roman. I dag är Jane 1800-talets mest kända kvinnliga författare som genom sina tidlösa berättelser om kärlek, mod och styrka, porträtterade egensinniga kvinnliga karaktärer och livet i 1800-talets societet.

 

SMÅ MÄNNISKOR, STORA DRÖMMAR

Den oemotståndliga bästsäljarserien utökas med tre banbrytande författare. Små människor, stora drömmar är unikt illustrerade böcker om inspirerande kreatörer, forskare och andra förebilder. De brukar passa barn i åldern 3-7 år.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Små människor, stora drömmar. Jane Austen
 2. +
 3. Små människor, stora drömmar. Agatha Christie

De som köpt den här boken har ofta också köpt Små människor, stora drömmar. Agatha Christie av Maria Isabel Sánches Vegara (inbunden).

Köp båda 2 för 240 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Små människor, stora drömmar. Jane Austen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En favoritförfattare som betytt mycket!
  my.loved.books, 10 februari 2022

  Jane Austen är en av mina favoritförfattare! En Fantastiska författare som med humor och hjärtat på rätta stället lyckats skriva böcker som berör än idag.

  Den brittiska författarinnan Jane Austen föddes 1788 och levde tillsammans med sina sju syskonen (sex bröder och en syster) och föräldrar i ett hus på landet. Men det visade sig att Jane ville göra något annat än det som flickor under den här tiden skulle göra (ta hand om hemmet och gifta sig). Istället fick Jane möjligheten att s... Läs hela recensionen

 2. Lär känna författaren som blev ikonisk för sin tid
  Gullis lästips (Rönninge), 9 mars 2021

  Små människor, stora drömmar är böcker med GIRL POWER! "

  Små människor, stora drömmar" är underbara barnböcker om olika historiska kvinnor som gjort avryck i historien, allt från, Rosa Park ledargestalten i den amerikanska frihetsrörelsen, konstnärinnan Frida Kahlo, författarinnan Jane Austen vars liv och verk blivit ikonisk för sin tid, modeskaparen Coco Chanel, barnboksförfattaren Astrid Lindgren, deckarförfattaren Agatha Christie, vår tids mest välkända dagboksskrivare Anne Frank ... Läs hela recensionen

 3. 4 av 5

  Nu har det översatts ytterligare delar i den charmiga serien Små människor, STORA DRÖMMAR.
  Den påminner oss om de populära böckerna "Godnattsagor för Rebelltjejer" som uppmärksammar olika stora kvinnors liv. Men här förpackat i bilderboksformat riktat till en yngre målgrupp. Fokus i böckerna är dels kvinnornas barndom men också vad de är kända för.

  I denna bok får vi bekanta oss med författaren Jane Austen och höra om hennes uppväxt och liv i slutet av 1700-talet och början av ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Maria Isabel Sánchez Vegara