Frusen fjäril (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (120.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2020-04-21
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Helen Ljungmark
ISBN
9789189007840
Frusen fjäril (ljudbok)

Frusen fjäril Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-04-21

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Passionen som övervinner allt

Teagan är äntligen tillfreds med livet. Hon har ett jobb hon älskar, flera nära vänner och ett vackert hem som hon renoverat från golv till tak. Men framförallt har hon kommit till ro med det förflutna och gått vidare.

Då flyttar Garreth Frost in i huset på andra sidan gatan. Garreth är som en rasande naturkraft som vänder upp-och-ned på allt som Teagan äntligen fått ordning på. Men det hon har svårast att värja sig mot är att han är sårad - och att hon känner igen sig i hans känslor.

FRUSEN FJÄRIL är Sylvia Day när hon är som bäst. Det är en oväntad berättelse om kärlek, förlust och den oemotståndliga passionen som övervinner allt. En bok att älska från första sidan till det överraskande slutet.

"Alla som älskade Crossfire-serien kommer att njuta ..." - Library JournalSylvia Day är en internationellt bästsäljande författare med första plats-placeringar på The New York Times-, USA Today-, The Sunday Times-, och Der Spiegel-bästsäljarlistor. Hon har skrivit fler än 20 prisbelönta romaner som säljs i över 40 länder. Sylvia Day är en av de bäst säljande författarna i 28 länder och har tiotals miljoner böcker i tryck. Du kan läsa mer om henne på www.sylviaday.com.

"Alla författare har ett ämne som är extra viktigt för dem ... Jag, för min del, drivs av att skriva om personer som är överlevare." - Sylvia Day
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Frusen fjäril. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vacker
    - (Norrköping), 3 januari 2022

    En vacker liten bok med mycket känslor rekommenderas varmt ¿¿

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sylvia Day