Du är inte ditt resultat (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (7.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Tips från Coachen 2 (del 3)
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Daniel Assarsson
Utgivningsdatum
2019-10-14
Förlag
Mindboozt Publications
ISBN
9789189011120

Du är inte ditt resultat Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-10-14

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Du är inte ditt resultat!

Att jämföra oss med varandra för att kunna ta efter och kopiera när någon gör något bra eller hittar lösningar på ett problem finns inbyggt i oss människor. Det har varit en framgångsfaktor för utvecklingen av hela mänskligheten.

Dina resultat säger dock ingenting om vem du är som människa. De berättar bara om de val du tidigare gjort har tagit dig dit du vill eller inte. Om du inte har skapat önskade resultat i livet så kan du göra nya val och testa dig fram.

I denna ljudfil får du lära dig hur du tar dig förbi att jämföra dig med andra. Enda gången detta är användbart är när du har en förebild som berättar hur du skall göra. Har personen som ger dig råd inte de resultat du vill ha är det bara åsikter. Åsikter har inget värde för dig. Det är bara 37-gradig luft som kommer ur någons mun.

Jag ger dig verktyg för att sätta och uppnå mål med en modell som jag själv använder varje dag och får dig att förstå att du är perfekt som du är oavsett om du uppnår dina mål eller inte. Lycka till att leva livet som just du vill ha det! Du är inte ditt resultat! Du är ett mirakel precis som du är!

Daniel jobbar som ekonomisk vägvisare genom att hjälpa privatpersoner och företagare att uppnå sina ekonomiska mål för att uppfylla sina drömmar. Daniel jobbar även som hälsoinspiratör med fokus på optimal hjärnfunktion. För mer information, besök www.danielassarsson.se.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Daniel Assarsson

 • Led dig själv

  Antony Peiris, Christina Paulson, Daniel Assarsson, Kia Helles, Kristin Scherdin

  Tips från Coachen #2 ingår i en serie böcker som syftar till att upptäcka och använda den inre potential vi alla har inom oss. Tips från Coachen-serien är olik många av de böcker du redan läst om personlig utveckling. I den här boken kommer du att...

 • Tips från coachen 2: Led dig själv

  Michael Wolde, Antony Peiris, Christina Paulson, Daniel Assarsson, Kia Helles

  Tips från Coachen #2 ingår i en serie böcker som syftar till att upptäcka och använda den inre potential vi alla har inom oss. Tips från Coachen-serien är olik många av de böcker du redan läst om personlig utveckling. I den här boken kommer du att...