Ledarskap med själ och hjärta  (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (8.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Tips från Coachen 2 (del 7)
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Marianne Jönsson
Utgivningsdatum
2019-10-14
Förlag
Mindboozt Publications
ISBN
9789189011168

Ledarskap med själ och hjärta Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2019-10-14

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Så länge Marianne kan minnas har hon upplevt en förhöjd känslighet. Högkänslighet är ett personlighetsdrag som finns hos var femte person. Högkänslighet brukar beskrivas som att man har ett känsligare nervsystem, då man tar in alla intryck och upplevelser på ett djupare och mer intensivt sätt än andra. Marianne har under åren letat verktyg för att hantera sin känslighet. En viktig lärdom är att allting börjar med mig själv och vikten av hur jag leder mig själv. För att kunna leda andra, behöver jag först kunna leda mig själv.

I kapitlet "Ledarskap med själ och hjärta", delar Marianne tankar och insikter om sin personliga utvecklingsresa. En resa som bekräftar att vi har en kraft och inre potential inom oss. Vi har den alla inom oss. Vad skulle hända om vi använder denna kraft i hela livet, alltid? Vad är då möjligt? Det vi fokuserar på växer, det vi ger energi ökar i sin kraft. Med det personliga ledarskapet i fokus är allt möjligt!

Marianne är ICF Professional Certified Coach (PCC) med målet att inspirera till nya tankar och insikter med hjälp av det coachande förhållningssättet, att lyssna inåt och skapa sitt unika uttryck som gör avtryck.

Kontakt

www.facebook.com/marianne.jonsson.102

www.linkedin.com/in/marianne-jönsson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marianne Jönsson