Andningsankaret  (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (2.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mindfulness (del 1)
Inläsare
Camilla Gyllensvan
Utgivningsdatum
2020-04-07
Förlag
Mindboozt Publications
ISBN
9789189011533
Andningsankaret  (ljudbok)

Andningsankaret Ljudbok

(6 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2020-04-07

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Vi tar ungefär 20-25 000 andetag per dag. Andningen är ett sätt att förena kropp och sinne. Den ska flyta behagfullt och är ett effektivt verktyg som gör att vi uppmärksammar nuet när våra tankar irrar runt. Att andas medvetet närvarande innebär att rikta uppmärksamheten helt och hållet på andningen.

Observera och acceptera den som den är utan att försöka påverka eller kontrollera den. Det är inte enkelt att stanna kvar och följa andningen. Vi kommer om och om igen upptäcka att vi har förlorat oss i tankar men så fort vi upptäcker att vi är i tankarna för vi oss tillbaka till uppmärksamheten på andningen utan att klandra oss själva. Andningen är en central del av Mindfulness träningen och hjälper oss att hitta närvaron i det som är och fokusera inåt.

Detta är oftast den första övningen vi lär oss i mindfulness. Du kan göra den övningen närhellst du vill under dagen. Och om du vill kan du göra denna under sju dagar för att sedan gå över på nästa övning i serien.

Camilla Gyllensvan har arbetat beteendeförändring sedan 2005, hon har grundläggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. Håller Internationella NLP program och utbildningar. Under det senaste decenniet har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler
För mer info besök www.camillagyllensvan.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »