Inre samling  (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (3.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mindfulness (del 4)
Inläsare
Camilla Gyllensvan
Utgivningsdatum
2020-04-08
Förlag
Mindboozt Publications
ISBN
9789189011564

Inre samling Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2020-04-08

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Inre samlingDetta är en kort övning du kan göra för att samla och stabilisera dig själv när du behöver det. Eftersom det är en kort övning kan du utföra den var du än befinner dig. Skapa en tydlig plats genom att sätta dig i en bekväm och vaken ställning, med stöd för ryggen och fötterna i golvet eller marken och anta en avslappnad upprätt hållning.

Denna korta övning passar bra närhelst du vill under dagen, på rasten eller innan du går in i ett möte. Du kan lyssna till denna meditation under sju dagar eller så ofta du vill. Du kan med fördel kombinera den med någon annan av mindfulness övningarna.

Del 4 i Mindfulness serien

Camilla Gyllensvan har arbetat med beteendeförändring sedan 2005, hon har grundläggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. Håller Internationella NLP program och utbildningar. Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning. meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler

För mer info besök www.camillagyllensvan.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Gyllensvan