Acceptans  (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (4.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mindfulness (del 6)
Inläsare
Camilla Gyllensvan
Utgivningsdatum
2020-04-08
Förlag
Mindboozt Publications
ISBN
9789189011588
Acceptans  (ljudbok)

Acceptans Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-04-08

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Acceptans

Begreppet acceptans innebär att träna oss i att tolerera tankar, känslor och kroppsliga reaktioner som är förknippade med något som är obehagligt genom att varken undvika, fly, attackera, förvränga eller värdera. Att inte värdera betyder inte att inte ha någon åsikt eller att inte reagera utan istället för att värdera beskriva vad man uppmärksammar, känner och upplever. En av de mest centrala meditationsprinciperna är att inte värdera eller döma det vi observerar.

Denna korta övning passar bra närhelst du vill under dagen, när du behöver stanna upp och släppa taget. Du kan lyssna till denna meditation under sju dagar eller så ofta du vill. Du kan med fördel kombinera den med någon annan av mindfulness övningarna.

Del 6 i Mindfulness serien

Camilla Gyllensvan har arbetat med beteendeförändring sedan 2005, hon har grundläggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. Håller Internationella NLP program och utbildningar. Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler

För mer info besök www.camillagyllensvan.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Gyllensvan