Inre kompass (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (4.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mindfulness (del 7)
Inläsare
Camilla Gyllensvan
Utgivningsdatum
2020-04-08
Förlag
Mindboozt Publications
ISBN
9789189011595

Inre kompass Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2020-04-08

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Din inre kompass

Din personliga kompass grundar sig på ställningstaganden som du är nöjd med. Kompassen är preliminär och du kan alltid ompröva eller lägga till nya värderingar i takt med att du tillägnar dig nya kunskaper och insikter. Att ha en inre kompass innebär att du genom dina egna tankar, känslor, erfarenheter -har tagit ställning för och emot saker och ting och hittat hållbara argument för dessa. Det blir lättare att förhålla sig i tillvaron.

Denna korta övning passar bra närhelst du vill under dagen. Du kan också lyssna till denna inför ett viktigt möte eller när du står inför ett viktigt beslut. Du kan lyssna till denna meditation under sju dagar eller så ofta du vill. Du kan med fördel kombinera den med någon annan av mindfulness övningarna.

Del 7 i Mindfulness serien

Camilla Gyllensvan har arbetat med beteendeförändring sedan 2005, hon har grundläggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. Håller Internationella NLP program och utbildningar. Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler

För mer info besök www.camillagyllensvan.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Gyllensvan